Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Unique Rolland
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 22

Külső leírás: Külsőre talán kissé átlagos. Szőke haja válláig ér, szerinte vékonyszálú, ezért már sokszor le akarta vágatni, de barátai szerint kifejezetten jól áll neki, így hát maradt. Egyelőre... Szemöldöke ugyanolyan világos, mint haja. Szemei barnák, valahol a világosbarna és az aranybarna között lehet a valós árnyalat. Arcának többi részét ő maga nem szereti. Az ajkai vékonyak, semmi erotikusság nincs bennük, teljesen hétköznapiak. Az orra sem különleges, kicsit talán piszébb, mint az átlagé. Bőre sápatag, kicsit beteges. Nem szereti a napfényt, mert érzékeny, és nem barnul, hanem azonnal leég, és utálja, ha hámlik a bőre. Testalkata talán az egyetlen saját magán, amivel némiképp meg van elégedve;az átlagtól picivel magasabb, olyan száznyolcvan centi körül lehet. Izmai nincsenek kidolgozva, teljesen természetes mindene, hiszen öt évvel ezelőttig nem gondolt a konditeremre, mára meg már ideje nem lenne rá. Ruhái néha kicsit érdekesebbek, de többségében átlagosan. Az egyetlen ami kirívó szokott lenni rajta, az kapucnis felsőire varrt nyuszi, vagy cicafül, amit természetesen ő maga kreált. Ezeken kívül imádja a kényelmes ruhákat, nem szereti az öltönyt, és inkább turkálókból öltözik, mint márkaboltból. Úgy véli, hogy ami egyszer valakinek bevált már, az neki is jó kell, hogy legyen.

Jellem: Aranyos, kedves, barátságos, vicces. Olyan, akár a napsugár, mindenki megkedveli, akivel találkozik. Vannak ugyan néhányan, akik fintorogva gondolnak rá, de az csak abban az esetben fordul elő, ha az alany esetleg már túlságosan mézes-mázosnak találja őt, pedig ez tényleg nem maszk, ő valóban ennyire kedves. Már kisiskolásként is akárkivel megosztotta az ebédjét, aki kérte, pár könnycseppért vagy egy szomorú pillantásrét pedig lemondott a kedvenc csokijáról is. Egyetlen baklövés volt életében, ha az nevezhető ugyan baklövésnek... de minden más tette és cselekedete azt mutatja, hogy ő tényleg akárkinek segít, aki az útjába kerül. Nem kiabál, nem káromkodik, nem beszél olyanról, amiben nem biztos, sosem politizál és kínosan kerüli a vallási témát is, tehát ebből a szempontból jólnevelt. A veszekedéseket kerüli, ahol és amikor teheti, hiszen nem szereti, ha a körülötte levő emberek hangoskodnak vagy bántják egymást, hogy a verésről már ne is beszéljünk. Bár közbeavatkozni nem szokott... ahhoz gyengének érzi magát és fél, hogy ha neki baja lesz, akkor ki neveli majd fel Texast. Sosem tagadta, hogy vannak dolgok, amiktől retteg, mint például a pókok, a sötétség, a fájdalom és a belsőségekből készült ételek. Erősségeivel azonban sosem kérkedik, pedig környezetét is minden alkalommal ámulatba ejti, hogy milyen jól bánik a gyerekekkel és mennyire finoman főz. Amit nem szeret: erőszak, tél, repülés.

Élettörténet: A Rolland család harmadik, egyben legkisebb gyermekeként látta meg a napvilágot. Már gyereknek is olyan volt, mint felnőttnek: barátságos, kedves, már-már lányos. Két bátyja gyakran heccelte is ezzel, hogy a neve is, és ez a jellem... minden bizonnyal valami férfi bőrbe bújtatott nő lehet. Unique-ot ez eleinte nagyon rosszul érintette, sokat sírt, amiért bántották, ezzel viszont további támadási felületeket adott. Tizenhét éves korában ezt megelégelte, és eldöntötte, hogy bizonyítani fogja férfiasságát. Ezt kihasználva testvérei egy idióta fogadásba hajszolták, amelynek keretein belül meg kellett döntenie a környék jókislányát, az ekkor tizenöt éves Clarissa Coldwaint. A terv részben sikerült, részben nem. A lánnyal ugyan lefeküdt, de csúnya vége lett. Clarissa szülei kilenc hónap múlva dörömböltek a kis kertes ház ajtaján, hogy az ő pici lányuk belehalt a szülésbe, és Unique kezébe nyomták kisfiát, Texast, egy teljesen egészséges kisbabát. Hősünk arra számított, hogy a családja mellette fog maradni, de ez persze sosem úgy sikerül, ahogy tervezzük. Testvérei mindenért őt hibáztatták, majd mikor szülei ezt megelégelték, kitették Unique-ot és Texast is a lakásból. Onnantól azonban nem volt annyira pokol, ahogy gondolnánk. Unique a spórolt pénzéből kivett egy kis albérletet egy másik államban, és oda költözött kisfiával. Ott béranyát fogadott, aki pár hónapig szoptatta a kicsit és apuját megtanította a gyereknevelés mesterségére. Ennek már öt éve...

Hobby: varrás, játék, meseolvasás, kisfiával tölteni az időt, főzni

Foglalkozás: Házilag varrt ruhákat, jelmezeket ad el, és néha gyerekfelügyeletet is vállal, ha viheti Texast is

Extrák: Kizárólag uke. *** Hyuuué.

Képinfo: Nem az enyém. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 15:22:12
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).