Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lelouch (álnév:zero)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Nejicica

Kor: 16

Külső leírás: Középhosszú fekete haja szépen keretezi arcát és lila szemeit porcelán bőrével együtt kihangsúlyozza. Teste karcsú de nem mondható rá hogy törékeny. Kedves arcával és hangjával mindenkit levesz a lábáról. Könnyen rá lehet venni dolgokra de ha nem egyezik bele barátai akaratába kikötözik egy székhez és akkor már nincs menekvés. (nem kell félreérteni)

Jellem: Megtévesztően kedves és jóindulatú de közben fondorlatos és ravasz. Mindig figyel a részletekre de nem hajlandó tanulni pedig nagyon okos. Remek taktikái vannak. Megesküdött rá hogy legyőzi apját és megöli mert hagyta meghalni édesanyját. Ha a húgáról van szó mindig imádni való ha valaki piszkálja a hugát vagy veszélyezteti azt megöli kivétel nélkül.

Élettörténet: Királyi sarj Britannia trónjára de megváltoztatta vezetéknevét ezért mindenki azt hiszi hogy húgával együtt halott. Megesküdött rá hogy legyőzi Britanniát és megöli apját mert hagyta meghalni édesanyját. 11-eseknek hívják azokat akiket leigázott japánban a Britanniai birodalom. Harcok dúlnak és Lelouch(liolus vagy lulu)belekeveredett véletlen egybe minek következményeként találkozott c.c-vel (sicu) aki nem ember. Különleges képességet adott Lelouchnak: a neve geass és a szemben mutatkozik meg. Mindegyik geass máshogy nyilvánul meg pl:lelouch képes irányítani vele az embereket. A képessége után készített magának egy ruhát és álnévnek a zerot használja. Létrehozta a fekete lovagok rendjét és egész Ázsiában híresek lettek mint az "igazság védelmezői"

Hobby: A fekete lovagok rendjét vezetni, Leigázni Britanniát

Foglalkozás: gimnazista

Extrák: geass képessége (Anime: Code Geass)

Engedélyezve: 2012. 07. 19.
2012. 10. 30.

Módosítva: 2012. 10. 30. 13:09:53
Módosította: Nejicica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).