Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Frewen Shinobu
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 30

Külső leírás: Shinobu egy igazi szépség. Hosszú, selymes fekete haját csak futáskor szokta összefogni. Gyönyörű szép kék szemei pedig még szebbé teszik. Arca igen csak megtévesztő, hiszen, olyan szép és bájos, senki nem gondolná róla, hogy már 32 éves azt meg főleg nem, hogy egy igazi démon, akinek csak az arca angyali, de a jelleme nem. Olyan pókerarccal van megáldva, hogy ha ebből akarna megélni akkor szinte minden kört ő nyerne meg, ennek köszönhetően sose lehet tudni, hogy vajon ízlik e neki felszolgált étel vagy sem. Átlag magasságú, karcsú testalkatú. Nagyon nagy szerencséje van hiszen imád enni, de hála a jó géneknek ez nem látszódik meg rajta. Öltözködése változó, mindenféle ruhadarab megtalálható a szekrényébe, de ha munkáról van szó mindig elegáns, de egyben divatos és szexis. Mindkét fülébe egy kereszt található, de nem hívő csupán tetszik neki.

Jellem: Aki először meglátja, azt gondolja róla, hogy egy kedves, bájos teremtéssel van dolga, de ez a kép egy pillant alatt összetörik, amikor kinyitja kicsi száját. Shinobu személyisége igen csak szörnyű. Bunkó, nem törődik mások érzéseivel, egoista, szentül meg van róla győződve, hogy csak neki lehet igaza és minden esetben övé az utolsó szó, ha kell emiatt órákig képes vitatkozni. Nagyon perverz és szexuális étvágya igen hatalmas, akit kinézz magának azt minden áron megszerzi, de csak a testiség érdekli a szerelmet hülyeségnek és felesleges időpocsékolásnak tartja. Sok rossz tulajdonsága mellett akad jó is, bár ez is nézőpont kérdése. Nagyon olvasott, okos fiú és tényleg jártás az élet több területén, főleg ugye a gasztronómia téren, ami nála szakmai kérdés. Bármikor felsorolja, különböző országok étkezési szokásait, mi miből készül, melyik ételhez milyen ital való és így tovább, de ugye ezzel kérkedni is szokott, hogy ő milyen sokat tud. Jó és rossz tulajdonság is lehet venni, hogy őszinte, de kíméletlenül, ami szíven az a száján, ezzel sok mindenkit megsért, de legalább attól nem kell tartani, hogy az illetőt a háta mögött beszéli ki, hiszen szemébe mondja a dolgokat és sosem hazudik. Viselkedése ellenére van pár igaz barátja, akik ki tudnak tőle borulni és őket is meg tudja elég csúnyán sérteni, de mindig kiáll értük és soha nem árulna el őket, ahogyan a családját sem. Néha napján tud kedves lenni a maga módján és lehet őt szeretni, de ahhoz nagyon sok türelem kell és megismerni őt igazán, talán még olyan jó tulajdonságokat is felfedezz, amiről még Shin se tud.

Élettörténet: Akik ismerik jól Shin családját hamar rájönnek, hogy bizony a fiú a nagyapára ütött, ahogyan ezt a szülők és nővére is folyton hajtogatja, hogy a gyerek tiszta nagyapja. A hasonlóság abból ered, hogy mindketten igen erős kritikus természettel vannak megáldva. Shin és testvére sok időt töltött a nagyszülőknél, de még is a kisebbre volt nagy hatással a papa. Mindig is arra tanította a fiút, hogy ne elégedjen meg a jóval, hanem a legjobbra törekedjen, és hozza ki magából a legtöbbet. Ennek meg lett a pozitív hatása, hiszen mindig is él tanuló volt, de sosem az magolós, stréber fajta. A hátul ütője is meg lett viszont a dolgoknak, hiszen nagyon kritikus személyiség vált belőle. Családjával minden évbe elutaztak valahova, bárhova mentek mindig kipróbálta, a helyi specialitásokat. Gimnáziumba már biztosan tudta, hogy ő ételkritikus akar lenni, így teljesen belemerült a témába és képezni kezdte magát, majd egyetemre is célirányosan ment, ahol mindent megtanulhat, melyet erről szakmáról tudni kell. Egyetem mellett, már gyakornokoskodott, hamar felfigyeltek a tehetségére itt is, ahogyan előtte a tanárok is, bárhol is tanult. Diploma után sok helyre utazott, még inkább bővítve a tudását, megismert más kritikusokat, 28 évesen már ismerték a nevét igen sok helyen, karrierje azóta csak ível felfelé. Szintén gimnáziumba jött rá, hogy nők nem vonzzák, és a férfiak érdeklik. Lefeküdt lányokkal is, de nem elégítették ki, arról nem is beszélve, hogy ők még inkább nem tudták elviselni a jellemét, ahogyan beszólt nekik, Shin pedig a hisztit nagyon utálja egyenesen falnak megy, az ilyen viselkedéstől. Férfi partnerei jobban kielégítették, de még nem találkozott azzal az illetővel, aki utána azt mondhatja, hogy na most aztán tényleg a mennyekbe voltam. Köszönhető ez annak, hogy tényleg hatalmas szexuális éhsége, valamint itt is igen kritikus, elvárásai vannak, ha valami nem tetszik neki, képes a szex közepén megmondani, hogy kis apám szar vagy. Nem volt még soha komoly kapcsolata, nem is akar, nem is felel meg neki senki, olyan se volt, aki őt akarta volna hosszú távon.

Hobby: evés, olvasás, utazás, futás, mások kritizálása, sex

Foglalkozás: ételkritikus

Extrák: *** ef- channak *** Uke*** Fiatalkora ellenére már elismert kritikus*** Számos újságba jelentek meg cikkei*** Az éttermek rémének szokták hívni, még senki nem tudta lenyűgözni, csak nagyon minimális szinte, de az is elenyésző *** Családjának és pár barátjának engedi meg, hogy Shinnek szólítsa *** Minden reggelét futással kezdi *** Nagyapja a példaképe *** Tud főzni, de nagyon ritkán szokott, elméletben sokkal jártasabb az ételkészítés terén, mint gyakorlatba ***

Engedélyezve: 2011. 04. 08.
2013. 04. 05.

Módosítva: 2013. 04. 05. 17:15:27
Módosította: Felicity

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).