Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Stuart Croman
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 27

Külső leírás: Átlagos termetű férfi, szolid izmokkal. Kezei kissé nőiesen puhák, de nem annyira vékonyak. Arca akkor a legszebb ha kedvesen mosolyog, és szemei csillognak. Vadgesztenyéhez hasonlítható haja mindig rendezetten, fésülten takarja el homlokát, füle tövéig érnek a tincsek, tarkóját csak pihék fedik. Mivel szemüveges, nem igazán szokta zavarni, ha egy-egy hosszabb kicsi tincs a szemébe lóg. Világosbarna szemei napfényben aranybarnán csillognak. Szinte mindig szemüveget hord, viszont a nélkül is elragadóan fest annak ellenére, hogy jól áll neki. Általában inget hord, de a nyakkendőt hanyagolja.

Jellem: Kedves és jóhiszemű. Szelíd természete van, ami igazán illik is munkájához. Szereti az aranyos dolgokat, az apró örömöket is tudja értékelni és végtelenül optimista típus. Mindig megviseli egy-egy rosszabbul sikerült műtét vagy egy kisállat halála. Minden idejét munkájának szenteli, még szabadnapjain sem jár el igazán szórakozni, csak ha meghívják valahova. Baráti köre főleg az állat gyógyászatban dolgoznak, néhány kivételt a régebbi ismerősök képzik. Gondoskodó típus, együtt érző és persze segítőkész. Sokszor erején is túltesz az a munkamorál, amivel rendelkezik. Sosem fogad el csúszópénzt, mert nincs rá szüksége, nem a pénz hajtja, hanem sikeres munka. Talán ezért is közkedvelt városkájában.

Élettörténet: Unalmasnak gondolhatnánk életét, de közel sem az. Magán rendelője van, mellette szép kis lakása, és jól megél. Megbízásból gyakran ellenőriz állatkertekben, rezervátumokban, és mivel elég jó a diplomája, van, hogy külföldre utazik egy-egy munka miatt. Néha ír szaklapokba, főként utazások után, de van, hogy csak interjú szerepel vele pár témával kapcsolatban, esetleg hírekkel kapcsolatban. Jól megél, így amikor tud, segít anyagilag, idős szüleinek is. Adományozni csak abban az esetben szokott, ha jól utána néz a bizonyos szervezeteknek, és tudja, hogy az a pénz valóban jó helyre jut el. Múltbéli kapcsolatai olyannyira feledésbe merültek, hogy egy idő után arra eszmélt, talán még soha nem volt annyira szerelmes valakibe, hogy fontosabb legyen számára, mint az állatokkal való foglalkozás és azok gyógyítása.

Hobby: Séta, állatgondozás, főzés.

Foglalkozás: Állatorvos, sebész

Extrák: Nem szeret repülővel utazni, de nagyon ritkán ezt munkája mégis megköveteli. Csak pár éve dolgozik igazán, de jó hírnévnek örvend, mint fiatal orvos és sebész.

Engedélyezve: 2011. 04. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).