Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Clarissa Millner
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Alacsony karcsú, laza mozgású lány. Megjelenése miatt nem tűnik törékeny alkatúnak, pedig vékony. Hófehér, szinte hibátlan bőr fedi, szög egyenes, hosszú, barna tincsek keretezik a mindim mosolygó, vidám arcot. Szép, smaragd zöld szemeit természetesen hosszú és fekete szempillái emelik ki. Szinte mindig mosolyog, ha ez nincs így akkor tudja bárki azonnal, hogy nincs jó kedve, vagy valami baj van. Minden féle ruhákat hord, stílusa kiismerhetetlen és mindig váratlan. Egyik nap sportos, másik nap simán laza, aztán divatos, kényelmes, amihez épp kedve van. Nem lapos, de nem is telt mondhatni pont jó az alakja, illik jelleméhez, de a fülhallgató és mp3 elhagyhatatlan kelléke.

Jellem: Vicces és barátságos, néha talán kissé fiús, de inkább csak jobban kijön a fiúkkal mint a lányokkal, ennek ellenére sok lány barátja is van. Gyakran lusta, olykor gyerekes, de ezt hamar belátja, és ilyenkor vagy bocsánatot kér vagy úgy tesz, mintha meg sem történt volna. Vannak nagyon aranyos pillanatai. Ha beszédtémában nem is, de a gyakorlatban igazán szemérmes tud lenni. Ha csak barátkozni akar egy fiúval az simán megy, észre sem veszi egy újabb barátra tesz szert, viszont ha valaki megtetszik neki, akkor nehezebben jut szóhoz, mintha kifordult volna a világ. Nem szereti az idegesítő embereket, az értetleneket, a plázacicákat, a cigit és a sminket. Ellenben szereti a zenét, rock, pop, alternatív, ami épp a hangulatának megfelel, az energiaitalt, a rágókat és a csokit. Csóknál tovább még sosem jutott.

Élettörténet: A várostól szélén, ami még közel van a belvároshoz, egy kertes házban él családjával. A város nem túl nagy, mondhatni egy száz valahány ezres lélekszámú város. Csendes, barátságos, bűnözőktől egyelőre mentes. Nem gazdag, de nem is szegény körzet, összességében minden átlagos. Iskolájától csak pár buszmegállónyira lakik. Anyja és apja egy helyen dolgoznak egy nagyobb cégnél. Van egy öccse akit szeret, mert még alig 8 éves, de attól fél ha nagyobb lesz, nem lesznek ilyen jóban. Van még egy cicája, Roxy akivel néha együtt is alszik. Szobája tipikus tini-lak. A falat tapétaként fedi a sok poszter, fésülködőasztal tele mindennel ami egy lánynak kellhet. Ágya mellett a fal nagy része tele van barátai fényképével. Spontán és buliképek kavalkádja. Az ablakpárkánya nagy, hogy ha kedve támad ott üldögélhessen. Szeret néha csak úgy unalomból zenélni, nem rég szülinapjára kapott egy gitárt is, de hivatalos órákat nem vesz, csak érzésből vagy hallomásból játszik, és persze csak magának, vagy Roxynak.

Hobby: zene, éneklés-karaoke, bulizás, szórakozás barátokkal, tornacipő firkálás, energia italos doboz bontó fülének gyűjtése, de csak amit ő iszik meg.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Van egy gyerekkori fiú barátja, aki a szomszédja is egyben. Ő az egyetlen akinek tényleg teljesen mindent és őszintén el tud mondani, általában hallgat is a tanácsaira. Mikor elkezdtek kamaszodni megígérték egymásnak, bármi történik, nem rontják el a barátságukat így azon kívül más sosem lesz köztük.

Engedélyezve: 2011. 04. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).