Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Megan Rose
Kategória: Hentai
Feltöltő: Silvery

Kor: 16

Külső leírás: Külseje alapján soha nem tartozott úgymond a felső, menőbb körökbe. Nagyon alacsony, nem igazán rí ki a tömegből, de nem is vágyik feltűnésre. Vékony, de nem igazán nőies alkatú, csípője egyáltalán nem széles, s igaz, dereka kellemesen karcsú, mellei az átlagos méretet se nagyon érik el. Ezek ellenére első ránézésre is vonzó, aranyos teremtés. Öltözködése inkább sportosnak mondható, mintsem nőiesnek vagy kirívónak, de ruhái egyáltalán nem fiúsak. Egyedi, stílusos darabokat szokott összeválogatni, az sem ritka, hogy saját maga varrja őket. Szereti a fakóbb árnyalatokat, soha nem hord feltűnő, éles, rikító színeket, ruhái csupán az egyedi stílusuk miatt vonzhatják a tekinteteket. Haja gesztenyebarna, tipikus, édesen jókislányos frizurával, tincsei rövid oldalfrufruval keretezik arcát. Bőre hófehér, néha már-már sápadtnak tűnhet, de az aranyos mosoly feloldja a sápadtságot. Szemei olyan sötétzöldek, hogy legtöbbször feketének látszanak az íriszek, csupán az éles napfény sugarai tudják megvillantani a smaragdzöld árnyalatot. Szemüveges, és imádja ezt az apró kiegészítőt, kb. 5 különböző keretű szemüveget tart otthon, hogy változatosan díszíthessék arcát. Nem szereti a sminket, a természetesség híve.

Jellem: Általában kedves, segítőkész lány. Sokat mosolyog, s igaz, az idegenek előtt szégyellősnek, hallgatagnak, visszahúzódónak tűnhet, ha valakit jobban megkedvel, közelebb engedi magához, egy teljesen új embert ismerhet meg az illető. Kívülről bizonytalannak, félénknek tűnhet, pedig a legtöbb dologról határozott véleménye van, s ettől a véleménytől nehéz, szinte lehetetlen feladat eltántorítani. Legtöbbször barátságos, nem szereti az ellenségeskedést, de nem mentes az előítéletektől, így van, hogy egyesekkel szemben tartózkodóbb, míg másokat könnyebben a bizalmába fogad. Sok felületes barátja van, de igazán csak néhány ember ismeri őt. Maximalista, mind magával, mind a barátaival szemben magas elvárásai vannak. Az osztály él tanulója, az órákon csendes, tipikus jó kislány, akit a társai strébernek csúfolnának, de kedves, odafigyelő mosolyával könnyen mások szívébe eszi magát, így az osztálytársai nem ellenségesek vele. Csinos arcával és intelligenciájával könnyedén befurakodhatna a felsőbb, népszerűbb körökbe, de soha nem vágyott ilyesmire, nem igazán kedveli a menőbb körök tagjait, de ezt nyíltan soha nem mutatja ki, egyszerűen távol tartja magát tőlük. Tipikusan az a fajta ember, akinek a jelenléte nem kelt nagy feltűnést, a hiánya viszont annál inkább.

Élettörténet: Átlagos, egyszerű családban nőtt fel, szülei értelmiségi körökben mozognak, így nem csoda, hogy a gyermekeiktől is jó tanulmányi eredményeket várnak el. Két testvére van. Egy bátyja, aki egyetemre jár, és imádja a kishúgát, mániája, hogy még a saját árnyékától is megóvja őt, és egy nővére, aki már felnőtt, s évek óta nem a családdal él. Mindkét testvérével jó viszonyban van, bár bátyjával gyakran összekapnak értelmetlen apróságokon. Gyermekkora óta nehezen enged magához igazán közel másokat, sokszor évekbe telik, míg valaki elnyeri a feltétlen bizalmát, ezért kevés igaz barátja van. Még soha nem lelkesedett igazán semmiért, nincs semmilyen szenvedélye, semmi, amit igazán szeret csinálni, vagy amiért igazán rajongna, egyszerűen éli egymás után az unalmas mindennapokat. Orvosi egyetemre készül, ezért nagyon komolyan veszi a tanulást. Évekig zongorázott, de már abbahagyta.

Hobby: Zongorázás, olvasás, éneklés, kutyasétáltatás.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Soha semmilyen ékszert nem hord, még fülbevalót sem egy barna bőrszíjas karóra kivételével. || A családnak van egy kutyája, akit nagyon imád.

Engedélyezve: 2011. 04. 04.

Módosítva: 2011. 04. 04. 19:31:41
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).