Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Shino Fusaki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 22

Külső leírás: Shinonak átlagos termete, és kinézete van, haja fekete, szemei sötétbarnák. Testalkata, is elég átlagos, se nem sovány, se nem kövér. Bár azt nem látni rajta, hogy elég erős, futásban pedig szinte verhetetlen. Ruhái se feltűnőek, nem nagyon lehetne észrevenni őt, ha nem tenne olyasmiket, amiket tesz. Jobb keze egyszer eltört, azóta ha időjárás változás jön, fásliznia kell, mert olyankor hihetetlenül tud neki lüktet.

Jellem: Magába zárkózott, szörnyű modorú srác, aki szeret belekötni mindenkibe, főleg tömegközlekedésen. A buszsofőrök rettegnek tőle, de még az ellenőrök is, amikor be van keze kötözve, azt se merik tőle megkérdezni, vett-e jegyet – természetesen nem szokott soha, fölösleges a kérdés - mert olyankor morcosabb, még a tőle megszokottnál is. Ha persze viszont a sors egy nála erősebb személlyel hozza össze, akivel nem bír el se szóban, se tettlegesen gyáván futásnak ered, hiszen soha nem tudta még vállalni tetteiért a felelősséget, de nem is akarja.

Élettörténet: Gazdag család harmadik fiúgyermekeként látta meg a napvilágot, akit idősebb testvérei egészen addig ütöttek, vertek, amíg meg nem született egy újabb testvérük. Innentől kezdve ő is bántalmazó lett. Majd… Mivel ez a szerep jobban tetszett neki, mint az áldozaté, egyre többet edzett, és kötözködött mindenkivel, próbálgatta az erejét. Persze szülei belőle, és bátyjaiból is finom úriembert akartak faragni, ezért amikor már sokadjára is előttük verte meg egyik, vagy épp másik bátyját, vagy ötsét, lakóhelyüktől távolabbi iskolába íratták át Fusakit, a lelkére kötve, csak hétvégente jöhet haza. Fusaki természetesen örült ennek, és még most is örül a lehetőségnek, a szüleitől távolabbi jogi egyetemen kevésbé tudják szemmel tartani, szabadabban teheti azt amit akar.

Hobby: Leginkább állami szerelvényeken keresni a bajt, a kötözködési lehetőségek a sofőrökkel, ellenőrökkel.

Foglalkozás: tanul

Extrák: bármennyire is morcos, egy kis kötözködés, főleg, ahogy ő nevezi a tanuló ellenőröket frisshúsokkal mindig fel tudja vidítani.

Engedélyezve: 2011. 04. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).