Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Marion
Kategória: Hentai
Feltöltő: CsigaBiga

Kor: 16

Külső leírás: Közepes termetű lány, 165 centi. Vékonyabb az átlagnál, ami nem is baj, a menekülésnél és mindenféle mozdulatoknál. Gyönyörű szép, opálzöld szempárral büszkélkedhet, melyet gyilkos apjától örökölt. Arca és teste szépsége pedig édesanyja érdeme. Erősebb testalkata és ezáltal mellei is vannak, mivel sose hordott fűzőt, vagy bármilyen gazdag rongyot. Szürke mentét és hozzátartozó nadrágot hord (a korabeli nőkkel ellentétben), a mente alatt pedig egy fodros, a kosztól beszürkült, rongyos inget, melyek elég nagy belátást engednek tökéletes nagyságú melleibe: nem akkorák, mint egy felfújt galamb, de nem is lapos, mint a nagy alföld. Derekán és jobb combján 2-2 bőr övet hord, amelyekbe fegyvereit rejti el: combján egy lopott, értékes tőrt, derekába pedig egy pisztolyt. Hogy ne sértse fel csípőjét a bőröv egy kopott, mályva kendővel köti meg derekát. Hajának zöld színét érdekes módon "készíti el": tengeri hínárt összemorzsol, amíg folyékony masszát nem állít elő, majd ezt keni hajára, ami zöld színt kölcsönöz külsejének. Hosszú barna haja háta közepét verdesi, hogy tincsei ne lógjanak szemébe, egy kendővel köti hátra hajat, egy két rakoncátlan fürtjét pedig különböző gyöngyökkel és vékony madzagokkal kötött össze, hogy ne akadályozzák semmiben.

Jellem: Cseles, nagyon ravasz és igazi kis menekülő típus. Nagyon büszke lány, aki nem szereti, ha méltóságában megalázzák. Igazi szószátyár, nem hagyja, hogy másé legyen az utolsó szó. A veszekedések általában így végződnek. Haragos teremtés és senkiben nem bízik meg, mert nem akarja, hogy céljait ilyenek megakadályozzák. Eleven lány, menekülésben hamar feltalálja magát és makacs, mint az öszvér. Gyakran megy fejjel a falnak és az utolsó pillanatban is harcol és sose adja fel. Pozitív érzelmekben nem bővelkedik, de reméli,hogy egyszer talál valakit az életében...

Élettörténet: Szüleit gyerekként veszítette el: édesanyját prostitúcióval zárták haláláig börtönbe, apját pedig gyilkosság miatt fogták el és akasztották fel, így kiskora óta az utcán az élt és megtanult mindent, amit egy csavargó: lopni, gyorsan futni a fegyveresek elől, karddal védekezni. Már kisgyerekként is kihasználta és a saját céljaira fordított mindennemű támogatást, segítséget. Senkiben nem bízik, a gazdagokat meg pláne utálja. A falujában már mindenhol keresik, ezért a közeli erdőben bujkál, egy fára épített kis kuckó szerűségen. Senki sem talált még rá.

Hobby: gazdag lányokat meglopni, tengeri naplemente

Foglalkozás: kalóz

Extrák: -

Képinfo: nem én rajzoltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2011. 04. 01.

Módosítva: 2014. 07. 26. 09:33:22
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).