Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hashimoto Shizuka
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: Megjelenése olyan akár egy porcelán lepkéé. Törékeny, elillanó gyönyörűség, melyből sugárzik az ártatlanság és az elbűvölő báj. Alakja vékony, karcsú, szolidan telt idomokkal. Gömbölyű vállain, ha átbukik hosszú, csípőig érő sötétbarna haja, selymes fátyolként hat, fényes csillogásával teszi ékessé arculatát. Hasonló színű szemeiben mintha megannyi csillag veszett volna el. Rózsaszín ajkait általában halovány festék emeli ki, sminkje mindig kevés és természetes. Hajában mindig számok gyönyörű hajtű található, rengeteg féle van dobozkáiban, ruháihoz illeszkedő ékeket visel. Bőre tejfehér, mindig puha és illatos, sokat ápolja és csak finom kelméket hord. Mosolya üdítő és szívet olvasztó látvány, ha arca ragyog úgy érzi az ember a boldogsága rá is kihat.

Jellem: Kedves teremtés, aki tanult, értelmes és rendkívül művelt. Társalkodó hölgyként ez nem is lehetne másképp. Kivételes szépsége miatt joggal nevezik Himének (hercegnőnek) s ehhez társuló páratlan, galamb lelkű személyisége csak fokozza ezt a titulust. Visszafogott, szemérmes, törékeny a lelke, akár alakja. Szigorú szabályok szerint él, amit sokan nem is igazán tudnak. Távol tartja magát a szerelemtől, és hasonló érzésektől, mint például vonzalom, de munkájához tartozóan ezt tudnia kell „eljátszani”. Teljesen ártatlan mégis árad belőle a nőiesség, a kecsesség, ami lényévé vált. Titkokat jól tart meg, megbízható, lojális, hűséges és csábíthatatlan. Kevés emberrel beszél környezetében, hisz nincs is igazán mit kibeszélnie, főleg hogy kuncsaftjaival való társalgása és minden más titok. Egyedül a Mama* az, akivel többet beszél meg, mint bárki mással, mindig azonnal fejet hajtva teljesíti kéréseit. Segítőkész és készséges.

Élettörténet: Még fiatal korában talált egy könyvet nagymamájánál, ahol a gésákról írtak, tevékenységükről és életükről. Egykoron a nagymamája is az volt, és mivel édesen kérte, ezért sokat mesélt róla. Szülei korán elhagyták, szinte még baba korában, amikor egy tragédiában balesetet szenvedtek. Ahogy cseperedett a kis Shizuka, egyre jobban beleszeretett abba az életbe ami után áhítozott. Úgy gondolta, hogy az ilyen gésák hercegnőhöz hasonlító bájjal és szépséggel élnek, a sok művészet amit magába foglal mind ezt sugallja és sejteti. Amikor megtudta, hogy egy időben mennyire megváltozott a gésának eredeti fogalma, szörnyülködve olvasott utána, és hitetlenkedve nézte, hogy hova süllyedt ez a kultúra. Magában érezte már akkor azt a szándékot és akaratot, hogy megmutassa, hogy ennek a kultusznak még van jelentősége, és feltámadhat régi mivoltában. Mikor már épp elkezdte a középiskolát, nagyszülei elárulták, hogy szülei nagy vagyont hagytak rá, amit igazából csak 18 éves kora után használhatna, de mivel régóta epekedik egy akadémia után, segítenek neki hogy abból a pénzből finanszírozhassa. Kitűnőként végzett a Loberia akadémián, ahol pontosan az ilyen művészeteknek él az iskola, mindent megtanult ahogy csak lehet, még díjakat is nyert, mellette pedig megtartotta szerény jellemét, ami még dicséretesebb tanítói számára is. Amint elvégezte az akadémiát, bekerült egy olyan helyre, ahol ezt a tudását teljes mértékben felhasználhatja, élvezi is amit csinál, s számára ez a legfontosabb, ettől érzi boldognak magát. Még két évig tanult egyéb, a gésa kultuszhoz tartozó szertartásokat és tradíciókat, mára már teljes értékű gésa lett belőle.

Hobby: Minden, amit tanult. Legyező tánc, shamizen, hárfa, fuvola, Chano-yu (tea szertartás), éneklés, egyéb táncok, főzés, társalgás, stb. Egy szóval a munkája.

Foglalkozás: Gésa, társalkodó hölgy

Extrák: Keresztnevének jelentése: csendes, csendesség, ami valamelyest jellemére is igaz. *** A Mama az a személy aki a gésák „főnöke”, általában a rangidős hölgy. *** Kevés vendége volt még, de azonnal a szívükbe lopták magát, s máris elkezdett jócskán kialakulni törzsvendég köre. *** Nem szereti, ha Hostként tekintenek rá, mert sokkal nemesebb az, amit ő csinál. *** Habár tudja jól, hogy egyszer eljön a Mizuage ideje, de nem várja, mindinkább próbálja gondolataiból kizárni addig, amíg lehet. A Mizuage az a szertartás, ahol egy gésa „kijelölt nővére” kiválasztja a megajándékozandó férfiakat, ezek pedig árverésen szerzik meg a „szüzességét”.

Engedélyezve: 2011. 03. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).