Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lawrence, the Falcon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: Ha átlag földi ember lenne, 25-26-ot tippelnénk, egyébként 42

Külső leírás: Fekete, szerteágazó, mégsem gubancos tincsek jellemzik. Ad a külsejére. Tekintete általában zord, fürkésző, indiszkrét módon próbál az ember lelkébe hatolni. Szemei a szürkés-jáde sötétebb változatában villognak, orra, sokszor, mint egy bikáé, amikor fújtat, ezt a jelenséget, mimikát sokszor látni rajta. Ajkai vastagok, de még azok sem olyan kifinomultak, puhák. Szinte minden testrésze vad. Járomcsontja enyhén kiugrik, szép, karakteres arca van. Magas, szálkás izomzatú, a falujában sokan véznának is mondják. Mindkét fülében 1-1 fültágító található.

Jellem: Jó megfigyelő, halk szavú személy, tényleg csak a mimikájával fejezi ki érzelmeit, cselekedni csak akkor cselekszik, ha a szükség úgy hozza. Rettentő büszke, egyenes tartású ember. Összhangban áll a természettel, mindig tudja, mit kell tennie, sosem inog meg. Rettenthetetlen kőszikla. Senki nem térítheti el elképzeléseitől, céljaitól, attól függetlenül meghallgat mindenkit. Úgy gondolja, még haszna válhat belőle. Sokat tűr, elég nagy dolgok kellenek ahhoz, hogy dühbe guruljon. Ha kell, rettenetesen agresszív, ordít, s ha nagyon elharapódzott a helyzet, cselekszik... De jaj annak, aki ezt a pontot eléri. Maximálisan monogám, ezt elvárja társától is. Rettenetesen féltékeny tud lenni, párjával szemben alacsonyabb a küszöb, hamarabb dühbe gurul. Ha megcsalják, azonnal odébb áll, nem akar kifogásokat hallgatni. Gyűlöli őket. Csak nagyon kevesen tudják előcsalogatni érzéki, szenvedélyes énjét, de megéri.

Élettörténet: Egy hatalmas fejedelem fiaként született. Mivel az öröklési rend nem apáról fiúra száll, hanem a nép legrátermettebb ifjújára, Lawrence-ből nem vált utód, holott apja reménykedett benne. Túl kései fiúgyerek volt... 8 nővére van, szülei nem adták fel, míg fiuk nem született. A nővérek sokáig gyűlölték a kedvenc gyereket, Lawot, de rájöttek, amit szeretetet nem kapnak meg a szüleiktől, azt megkapják Lawtól. Óvta nővéreit, s gondoskodott róluk, ezért az ő kedvencük is lett nemsokára Law. Erdei iskolába jártak, majd jött 15 éves korára a Férfivá avatás, amitől különösképpen nem tartott. Szerette apját, de nem akart akkora figyelmet kapni, mint őse, ezért ő a háttérbe húzódott. Apja nemrég hunyt el természetes halállal, számíthattak rá, hisz utóbbi időben nagyon legyengült. Legfiatalabb nővére nagyon lebetegedett, így a negyedik nővér orvosságért indult... De mivel a közeli elf-faluval nézeteltérések nyomán elég kellemetlen helyzet alakult ki, megölték, s az orvosságot sem tudta elhozni. A kicsi nővér, Sophie kómába esett, de lassan felépült. Azóta Lawrence senkit nem enged ki a falu határain kívül, hisz a negyedik nővér, Flore halála az egész családot megtörte. Huszonévesen eljegyzett egy lányt, majd az faképnél hagyta, így nem nagyon próbálkozik kapcsolattal. Ami a legfurcsább volt számára, hogy nem fájt a szíve úgy a lány után, mint amire számított.

Hobby: famászás, edzés, repülés.

Foglalkozás: harcos, békeidőben vadász, s a piacon eladja az állatokat.

Extrák: Egy messzi tájon született, egy hatalmas városban, mely mentes minden elektronikai cikktől, géptől... Ugyanis, ahol él, nem a Föld. Egy 200 méteres hatalmas fának a belsejében lakik, melyben a folyosók, konyha, nappali, minden ki lett faragva. Ő úgy 20 m magasan lakik, a 6. emeleten. Nem félt egy szép erkélyt faragni magának. A fának lombján gyümölcsöt, s madárhúst vadászik, mindenkinek szabad, hisz iszonyatosan el vannak szaporodva az állatok ezen a bolygón, ember alig van. Külön negyedben élnek a harcosok, a kereskedők, a szolgáltatást kínálók, orvosok, stb... Ő a harcosok negyedében él, de akárhova elmehet, nincs szabály. Bolygóján még rengeteg különös lény megtalálható, nem csípi őket, főleg mert ő csak egy "ember" *** A sólyomrendbe osztották be rettenetes reakció gyorsasága, kiváló látása, szélsebes, és légies, könnyed harcmodora miatt. A teste a legjobb fegyvere, szinte legyőzhetetlen, az évek alatt minden porcikájába beleivódott a harc rutinja... *** Az ő rendjén kívül van rókák, farkasok, szarvasok, oroszlánok, nyulak, tigrisek, gyíkok, baglyok, hiúzok, és még számtalan másfajta állat rendje, melybe gondos válogatással kerülnek be a fiatal fiúk, és nagyon ritka esetben lányok, a felnőtté avatáskor. Ez a behatárolás az egész életükre hatással van. Társadalmi rangot is jelez. A sólyomrend az elsők között van, Law igen sok rajongót tudhat magáénak, de jobb szeret a háttérben meghúzódni. Amelyik férfiak nem mennek át az erőnléti vizsgán, azokból kereskedők, gyógyítók, futárok, iparmunkások (asztalos, üvegműves) válnak. *** 2-300 évig él.

Képinfo: A kép nem az én alkotásom, deviantartról töltöttem le. "save your cheap remarks by id boomer d30iyd3" ()

Engedélyezve: 2011. 03. 21.
2017. 10. 24.

Módosítva: 2017. 10. 23. 11:16:34
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).