Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Muraguchi Hitomaro
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Nagyon magas, szinte kosaras alkatú. Szálkás izomzat jellemzi, ami sokkal több erőt rejt magában, mint látszik. Nem az utcán nevelkedett, mégis úgy néz ki, mintha így lenne, ereje és verekedési stílusa is erről „árulkodik”. Haja mindig borzas, középen egy sávban hosszabb, mintha csak lenőtt punk frizura lenne, két oldalt rövidre van nyírva füle felett. Általában hátra fogja fekete fürtjeit, de két apró tincs mindig keretezi homlokát. Arca általában komor vagy gúnyos, vigyora kegyetlen. Szemei véknyak, sötét, rövid pillák keretezik gesztenyebarna szemeit. Szemöldöke magától ilyen keskeny, bal oldalt egy piercing ékesíti. Széles vállai, hosszú karjai és ujjai, nyúlánk alakja egy magabiztos és izmos srác benyomását keltik, nem véletlenül. Általában fekete ruhákat hord, néha szürkét, vagy zöldes színeket, ami matt és kopott. Gyakran van bekötözve valamelyik testrésze. Iskolában csak azért hordja az egyenruhát, mert az is fekete színű, másképp képtelen lenne magára venni.

Jellem: Lébecoló fiatal punk, aki éli a vad életet, félelem nélkül kisebb megbecsüléssel és hírhedtséggel. Mikor kikerült az általános iskolából bekerült egy olyan középiskolai közegbe, ahol ha nem tudta magát megvédeni, akkor a stréberek/nyomik közé kerülhetett. Mivel kiskorában tanult önvédelmet ezért nem volt nehéz kiharcolnia azt a címet, amire vágyott. Könnyen felkerült a ranglétrán a klikkekben, lett egy saját kis bandája, aminek persze ő lett a vezére. Nem jó tanuló, egyszer már meg is bukott, de nem érdekli egy cseppet sem. Sokat jár el főleg éjszaka otthonról, hétvégén nem is található meg otthonában. Elég durva és verekedős típus, sok mindent ezzel old meg, nem rest ártatlanokat sem megfenyegetni, vagy ha ez nem elég kissé összeverni. Ő a suli huligánja, mindenki jól ismeri és retteg tőle, a folyosón kikerülik, sokan szeretnének a közelébe kerülni. Rosszfiús stílusa már abból is megítélhető, ha csak szemébe néz az ember, a lányok többsége rajong érte csendben, persze a félelmük nagyobb.

Élettörténet: Egészen, míg az általános iskolába járt, jó gyerek volt, sokat játszott a többiekkel, bár már akkor látszott, hogy kissé verekedősebb tőlük, de volt egy kis barátja, aki mindig vissza tudta fogni. Évekig így ment, míg a fiúnak el kellett költöznie, és egyedül maradt, úgy érezte nem lesz több olyan ember az életében, aki képes lenne visszafogni. Azóta eltelt körülbelül négy év, teljesen kifordult magából, és átadta lényét a rosszabbik oldalnak, ami kegyetlenebb, agresszívabb, erőszakosabb. Már nem is érdekli a múlt, szereti azt a hatalmat, amit szó szerint kiverekedett magának, élvezi, hogy félnek tőle, hogy tekintélye van, nem is vágyik a régi énjére, így érzi jól magát. Szüleivel él még, van egy nővére, aki már rég elköltözött, nem is beszél vele. Szüleivel sem beszél igazán, pedig velük él együtt, kb. csak enni és aludni jár haza.

Hobby: billiárd, bandaharcok, élvezni az életet, lébecolni, lógni a suliból, csajozni (bár a fiúkért is odavan), bulizni, kötözködni, pókerezni, stb.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Biszex. *** Elég sokat dohányzik, és gyakran iszik. *** Beceneve: Hito, szinte mindenki így ismeri. *** Silverynek készült.

Engedélyezve: 2011. 03. 19.

Módosítva: 2011. 03. 19. 14:06:23
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).