Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Daisy Lackney
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Nem túl magas, de nem is alacsony, mondhatni pontosan jó méret. Formás alakja van szép vonású arccal, és porcelán bőrrel. Ragyogó kék szemeit hosszú, fekete szempillák keretezik, olykor kiemelve. Hosszú hullámos haja van, amit már évek óta festet mindig feketére, régebben világos barna színben pompázott. Kék satírokkal szokta még egyedibbé tenni hajkoronáját, persze ez inkább csak a napfényben vagy erős lámpa fényben látszik meg jobban. Ruhái általában lazák, szereti gömbölyű vállait mutogatni, esetleg nyakát. Formás dús ajkait gyakran fedi rúzs, két oldalt is szépségpöttyként szolgáló piercingek foglalnak helyet, fényes gömbökként csillogva. Szinte mindig található bal füle mögött egy ceruza. Sok féle alakban jelenik meg. Egyik nap szegecses kiegészítőkben, nadrágban, csupa feketében, másnap pedig kék felsőben, szoknyában és csak két kicsi piercingjével, olykor két copfba fogott hajjal. Elhagyhatatlan az acélbetétes bakancs, vagy olykor csak egy fekete sportcipő. A kicsivel elegánsabb ruháktól sem riad vissza, de csak akkor hordja, ha nagyon muszáj. Kedvenc színe a kék, a fekete és a szürke, ruházata is főként ezekből a színekből áll. Ha valaki először találkozik vele, akkor az összkép egy szót képez, főleg a férfiak fejében: dögös.

Jellem: Igazán összetett lélek. Vicces, kedves, barátságos, harcias. Néha kissé fiús a jelleme, de ez inkább csak a sportokban vagy hobbyban jelenik meg, valamint olykor járásában. Könnyen barátkozik, nem zavartatja magát, nem félős, nem felvágós, nem is szerény. Életérzése egyszerű: légy vidám, nincs idő arra, hogy szomorú légy. Persze ő maga sem tudja ezt mindig betartani, hisz mint lánynak vannak nehéz pillanatai. Nem bántódik meg könnyen, inkább mindent viccnek fog fel, és ugyan úgy vág vissza, éles szavakkal. Összefoglalva laza a stílusa, de mégis tud csajos lenni nem csak akkor, amikor kifigurázza a plázacica jellemű egyedeket. Párkapcsolatai nem voltak hosszú életűek, mert minddel úgy fejeződött be, hogy barátok maradtak, és az indok egyszerű volt: Nem érezte azt a bizonyos bizsergést, vagy csak összetévesztette valamivel. Ideáljai nincsenek, nem túl válogatós, inkább a jellemre hajt, persze előny, ha egy pasi jól néz ki. A csóknál tovább nagyon-nagyon kevés emberrel jutott el, talán alig két-három ilyen személy volt az életében, nem több. Szereti az izgalmakat, az adrenalint érezni az ereiben, sokat nevetni és barátokkal lenni.

Élettörténet: Egyszerű, jól nevelt kislányként élt sokáig, egészen az általános iskola végéig. Sosem volt jó tanuló, hisz sokkal jobban érdekelte mindennél a rajzolás. Már kis korában is összefestette a szobáját, vagy éppen papíros rajzaival tapétázott ki egy falat. Egyre szebb és szebb műveket adott ki a kezeiből, míg nem iskolában is főként ezzel nem foglalkozott, sokak örömére. Hennát festett, sokan ajánlották, hogy tetováló mesternek tanuljon, de irtózik a tűktől, és az embereknek való fájdalom okozástól, így ez számára lehetetlennek tűnt. Egyik este baráti társasága egy buli címén elvitték egy éjszakai gyorsulási versenyre, és ott teljesen felbuzdulva találta meg a neki való szakmát. Autókra tervez egyedi festéseket. Épp hogy letette az érettségit már elég pénze volt ahhoz, hogy elköltözzön, félretett mindent, amit rajzaiból keresett, és összeköltözött barátaival egy „garázsba”. A helyet garázsnak becézik, valójában egy egész telep ahol foglalkoznak autó javítással, tuningolással és az ő reszortja a festés, és tervezés. Nagyon jól érzi magát ebben a környezetben, mindene megvan, ami kellhet, minden nap szinte egy buli számára, és olyat csinál amiből egyszerre megél és élvezi is, tehát hobby munkája van. Saját kis lakrésze van, ami inkább csak egy szobából és egy fürdőből áll, minden bútor és fal a saját ízlése szerint van festve és berendezve, ahogy a fürdő is. Enni egy közös konyhában szokott vagy egyedül, vagy a többiekkel. Az évek alatt sikeresen letette a jogsit, jól vezet, néha versenyez is, persze csak gyengébbek ellen, ettől függetlenül nem igazán ért az autókhoz, vagyis szerelni és tuningolni nem tudná, de a volán mögött már más helyzet.

Hobby: rajzolás, festés, motorozás, versenyzés, úszás, gördeszkázás vagy görkorcsolyázás, graffiti, zene, fényképezés, bulizás, alvás.

Foglalkozás: designer

Extrák: van egy kedvenc nagy plüssállata, ami egy víziló, vele alszik és ha erősen megöleli akkor pukizó hangot ad ki *** kedvence a fekete rózsa, de minden virágot szeret sokszor használja is őket rajzaiban. *** nagyon ritkán, de szokott dohányozni, amolyan alkalom szerűen. *** jeges kávé és üdítő függő. *** a számítógépes játékok is le tudják foglalni, de nem sok időre. *** Tévét csak akkor néz, ha nagyon unatkozik.

Engedélyezve: 2011. 03. 15.

Módosítva: 2011. 03. 15. 13:35:00
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).