Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Zack
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Silvery

Kor: 17

Külső leírás: Régebben helyes, vonzó fiúnak mondták, de mára csupán árnyéka önmagának. Vékony, karcsú alkata kifejezetten vékonnyá, már-már véznává vált, puhán, rendezetten hullámos tincseire kevesebb figyelmet szentel, s azok háta közepéig omolva keretezik sápadt arcát. Szemei hajához hasonlóan gesztenyebarna színben pompáznak, általában üres, élettelen, semmitmondó tekintettel mered maga elé, pillantása ritkán, csak a józanabb napjain tükröz érzelmeket, gondolatokat, de ilyenkor is főleg szomorúan, meggyötörten csillog. Hófehér, sápadt bőrét gyakran színesítik horzsolások, véraláfutások, melyeket többnyire ő maga okoz.

Jellem: Nem meghatározható. Még önmagát sem ismeri igazán, csupán homályos képe van a jelleméről, az is valószerűtlennek tűnik számára. Súlyos személyiségzavarban szenved, hangulata, józansága szélsőségesen ingadozó, egyik nap normális, akár bármelyik másik ember, míg másnap önkívületi állapotban, depresszíven mered órákig a falra, vagy éppen heves dühkitörések formájában tör utat magának a szívében felgyülemlett keserűség, melyet önmaga iránt érez. Paranoiára, depresszióra hajlamos, egyik pillanatban senkiben nem bízik meg, még önmagában sem, míg a következőben ellenállhatatlan kényszert érez, hogy kötődjön valakihez. A saját képzeletének álomszerű világába menekül, sokszor nem tudja megkülönbözteti a képzelgéseit a valóságtól, s hogy megóvja magát az ismeretlentől, gyakran menekül inkább a valótlanba, mint hogy megpróbálja elfogadni az őt körülvevő világot. Jobb napjain kedves, intelligens fiú, de másnap többnyire csak álomként, hallucinációként emlékszik vissza a józan órákra. Gyakori önkárosító tünetei miatt állandó felügyeletre szorul, pedig számára a fájdalom az egyetlen érzés, amibe kapaszkodni tud, hogy visszaszorítsa betegségét, melynek tökéletes tudatában van.

Élettörténet: Mindig visszahúzódó, másoktól önmagát elszigetelő gyerek volt, de senki nem gondolta volna, hogy a gyermeki félénkség mögött pszichológiai zavarok rejlenek. 15 éves volt, mikor szülei váratlan halála után árvaházba került, s ekkor jelentkeztek betegségének első tünetei. A nevelők úgy gondolták a gyakori, szélsőséges hangulatváltozások és az érzelmi zavarok az átélt trauma után természetes tünetek egy fiatal életében, ezért próbálták elnézni a néhai dühkitöréseit vagy éppen a gyakori depresszív hullámokat. Alig egy év telt el, mikor öngyilkosságot próbált elkövetni, s ezután az árvaházból pszichiátriai nevelőintézetbe küldték a serdülőkorú fiút. Az orvosok hamar felfedezték a tünetei mögött rejlő komoly betegséget, de ő addigra olyannyira befelé fordult, hogy a külvilágot szinte csak álomképként, képzelgésként észleli maga körül.

Hobby: Nincs. Évekig gitározott, de a szülei halála óta egy akkordot sem játszott.

Foglalkozás: -

Extrák: Borderline személyiségzavart diagnosztizáltak nála.

Engedélyezve: 2011. 03. 11.

Módosítva: 2011. 03. 11. 17:26:51
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).