Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jaxson Swint
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 25

Külső leírás: Magas, délceg alak, szálkásan izmos, laza mozgású, iszonyatosan jóképű srác. Tépett fekete haja van, frufruja gyakran arcába hullik, de sosem zavarja. Szemei kéken ragyognak, mosolya lehengerlő és fotogén. Öltözködése korához képest nagyon fiatalos, életéhez illőn mindene sötét, persze nem csak fekete, tele farmer és bőr cuccokkal. Kiegészítőket is szereti, pl. karkötő, övláncok, kitűzők, ujjatlan kesztyűk, stb. Szereti a lazább öltözködést, és a stílusához mérten mégsem az a kiszegecselt fajta, hiába rockeres, inkább csak a jellemében és élet stílusában valósul ez meg. Nagyon ritka, hogy felvesz divatosabb darabokat, ez inkább csak akkor fordul elő, ha passzol image-éhez, vagy épp nagyon megtetszik neki. Pasis jelleme külsején is megnyilvánul, például addig hord egy farmert míg rojtos nem lesz, és ugyan így van a kabátokkal, cipőkkel és zoknikkal. A pólókat viszont szereti gyakran váltogatni és szereti az újdonságokat is.

Jellem: Rengeteg barátja van, szó szerint megszámlálhatatlan. Ha végigsétál a városon, minden harmadik ember köszön neki, és akkor is visszamosolyog rá, ha hirtelen nem ugrik be neki az illető. Nem csoda ez a nagy ismeretség, hisz munkája során kismillió emberrel találkozik, nem beszélve arról, hogy az életstílusa is ehhez csatlakozik. Buli-buli hátán, egyik koncert a másik kis kocsma után. Sok zenész ismerőse van és mind fellépésére szeret elmenni, és az első sorban tombolni. Nem fázós típus, bár legtöbbször az alkohol fűti, mégsem szokott olyan könnyen megfázni, erős az immunrendszere, viszont ha csak náthás is, szörnyen tud haldoklani. Nagyon barátságos és vicces alak, közkedvelt, kevés az olyan ember aki ne tudná szeretni vagy legalább kedvelni. Sok közeli barátja van, de megbeszélni igazán csak a bátyjával szokott mindent.

Élettörténet: Az élete szó szerint „Rock ’n Roll”. Bulik, haverok, ami mellett kicsit sem hanyagolja el a munkát, és a tanulást sem. Bár az utóbbi kissé kétes. Amikor csak tud, koncertekre jár, vagy fesztiválozni, sokat lóg a közelebbi baráti körével. Bizonyos szemszögből a szüleivel él, de mégsem. Ez úgy valósul meg, hogy egy nagyobb házban, van egy külön kis neki berendezett rész, amiért lakbért is fizet a szüleinek rendesen. Amikor tud velük van kevéske szabadidejében, és mindig anyuci készíti az ételt persze, mert Jax nem tud főzni, bár még soha nem is próbálkozott vele. A szülei megértőek és szeretőek, tudják mikor nem szabad őt zavarni a lakrészében, gyakran engedik meg neki a házibulit is, olyankor ők a kis nyári lakba költöznek át, vagy épp fordítva. Van egy bátyja, aki már külön él tőlük, egy teljesen másik államban, és olykor hazalátogat, nagyon jól kijön vele, hisz hasonló természetű. Már sokadik éve, hogy egyetemen történelem szakra jár, és már sokadszorra tapossa a végzősök útját, ahogyan most is. Már csak az államvizsga és a szakdolgozat hiányzik ahhoz, hogy diplomája legyen. Anno szerzett franciából egy nyelvvizsgát, de már szinte semmit nem tud belőle.

Hobby: buli, zene, haverok, koncertek, fesztiválok.

Foglalkozás: Diákmunka közvetítő

Extrák: másnaposság ellen van egy saját kis találmánya, ami percek alatt elmulasztja a hasogató fejfájást és a hányingert, viszont a fáradtsággal nem tud küzdeni. *** sokan nem mernek vele kezdeni, mert azt gondolják csak az alkalmi kapcsolatok híve, valójában ezeket nem szereti, úgy érzi kinőtt belőle, és jobban szeretne maga mellé egy kicsivel komolyabb társat. *** Kérésre áttehető yaoiba.

Engedélyezve: 2011. 03. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).