Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mathias Varn
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 28

Külső leírás: magas, izmos férfi. Vállig érő haja bronzvörös, barna szemeiben vérfagyasztó ridegség ül. Jóképű, de arcvonásai durvák, markánssá teszi őt arcának baloldalán végighúzódó heg.

Jellem: egy szemét dög. Annyit szenvedett gyermekkorában és később is, hogy megkeményedett a szíve. Intelligens és számító, ravasz. Minden helyzetet képes az előnyére kovácsolni. Soha nem szerette senki, ezért azt sem tudja milyen is az. Valójában nagyon magányos, de nem tud róla, hiszen mindig is az volt. Nem létezett még eddig senki, aki fontos lett volna számára. Régóta tisztában van azzal, hogy a nők nem érdeklik, a férfiak vonzzák, és azok közül is a gyengébb, éretlen típust szereti, az igazi törékeny szépségeket, mert annyira mások mint ő és azok az emberek, akik egész életében körül vették.

Élettörténet: csecsemőként, egy kukában találtak rá, és egy nagyon szegény árvaházban nevelkedett fel, ahol mindennapos volt a kemény lelki terror. Bántalmazták, dolgoztatták és kihasználták. Nyolc évesen szökött meg onnan, és az utcán nevelkedett hasonszőrű gyermekbandákkal. Megtanulta a kemény önfenntartás alapszabályait. Kamaszkorára már profi gyilkos volt, egy helyi kiskirály bérence. Egyik melója élvégzése után figyelt fel rá az FBI. Elkapták, és átnevelő intézetbe került. Megtanították írni-olvasni, és kiderült, mennyire tehetséges és milyen gyorsan tanul. Éveket töltött ott, majd az amerikai tengerészethez került, egy különleges osztagba. Likvidáltak minden hazaellenes személyt akár külföldön, akár Amerikában. Később egy komolyabb küldetés során minden társa meghalt, csak ő maradt életben, akkor szerezte a sebet is az arcán. Utolsó energiájával is a parancs teljesítéséért küzdött, és sikerrel járt. Az FBI ügynökei közé tartozik. Fő profilja a misztikus gyilkosságok, sorozatgyilkosságok.

Hobby: küzdősportok, fegyverek, szex

Foglalkozás: FBI ügynök

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 07. 11.

Módosítva: 2012. 04. 08. 21:40:43
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).