Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Kain Akatsuki, Wild-senpai
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18-nak látszik

Külső leírás: Rakoncátlan, dús vörös haja fényesen omlik bele homlokába, míg folyamatosan közönyösséget tükröző barna szemei, olykor vöröses fényt árasztanak. Magas, karcsú testé, többnyire az esti tagozatosok hófehér egyenruháját viseli, de ha éppen nem szükséges az uniformis használata, a lezser eleganciának hódol. Többnyire kék vagy vörös színű ingeket szeret hordani, egyszerű fehér, vagy nyersszínű nadrághoz.

Jellem: Csendes, fegyelmezett, olyan férfi, aki tökéletesen ismeri a határait, és a saját árnyoldalait. Látszólag unott, és közömbös, valójában csak azokról a dolgokról vesz tudomást, amelyek érdeklik. Akatsuki végtelenül türelmes, és határozott személy, aki megvédi a hozzátartozó, vagy hozzá közel álló személyeket. Többnyire szarkasztikus, és rendkívül éles látó, de véleményét megtartja magának. Csak akkor mondja el, ha úgy ítéli meg a helyzetet, hogy szükséges beszélnie. Rendkívül nehezen lehet kihozni a sodrából, többnyire próbálja megérteni a körülötte élőket, vámpírokat és embereket egyaránt. Mégis a toleranciája mellett, vannak dolgok, amelyeket nem tart lehetségesnek, vagy áthidalhatónak. Nagyon hepciásan ragaszkodik az emberek és vámpírok közötti éles határvonalhoz, főként, ha egy vezetőről van szó.

Élettörténet: Akatsuki, a Kain család egyik nemesi sarjaként, látta meg a napvilágot. Az Akadémiára, örökké mozgó, és élettel teli unokatestvérével, Hanabusával érkezett. Elsődlegesen azért, hogy őt pesztrálja, illetve családja szintén támogatja Kuran Kanamét, és ezzel a békére való törekvéseit.

Hobby: Alvás, Hanabusa pesztrálása és fedezése, Ruka figyelése

Foglalkozás: esti tagozatos tanuló, Kaname követője

Extrák: Képessége a tűz és használata. Ritkán használja, főként ha csak szükségét érzi.

Engedélyezve: 2009. 08. 18.

Módosítva: 2009. 08. 18. 12:10:33
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).