Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Chase McChensey
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 30

Külső leírás: Magas, jó kiállású fiatal férfi megnyerő mosollyal, és rémisztő kisugárzással. Habár jóképű, rendezett és igazán vonzó, a kisugárzása teljesen másra vall. Vészjósló és rideg. Tépett fazonú fekete haja mindig egyenesen, rendezetten öleli körbe arcát, fehér bőrével kontrasztban még fegyelmezettebb külsőt kölcsönöz ében szemeinek. Egyszerű ruhákat hord, munkában általában csak egy inget, a köpenyt ódivatúnak és orvosinak tartja, ezért nem szereti. A helyett inkább visel valami vékonyabb kötött felsőt az ingre arra az esetre, ha fázna. Sötét nadrágok és bőrcipő jellemzi. Mindig magánál hord egy nagy vonalzót (az iskolában).

Jellem: Más tanárok előtt kedves, főnöke előtt végképp, minden munkát tökéletesen végez, az óráin mindig csendben vannak. Nem meglepő, hisz egyrészt az „ártatlan” álcát tartani kell, másrészt egyetlen lány sem akar büntető órákra kerülni, ahol általában ő az ügyeletes. A hétköznapi életben egy egyedül élő férfi, aki megrögzött és nem kis perverzitású. Egy lányiskolában tanít matematikát, ami nem egyszerű tantárgy.

Élettörténet: Fiatal korában sosem volt népszerű, sem közkedvelt, sőt, pont az ellenkezője. Mindig is jó tanuló volt, fiatalabb korában véknyabb volt kortársainál és ezzel eltűnt a tömegben mindaddig, míg nem volt egy piszkálási központ. Gyorsan kikerült az iskolából, elvégzett egy egyetemet ahol tanár lett belőle, s végül sikeresen elhelyezkedett egy középiskolában, ami nagy örömére egy leányiskola. Ha ő tartja a büntető órákat, és legfeljebb 2 lány van egy büntetésben, akkor előszeretettel zaklatja őket egyéb eszközökkel, de még soha nem erőszakolt meg egyet sem, csak egyéb perverzióit éli ki rajtuk. Képeket soha nem csinál, nehogy lebukjon, az emlékei maradnak meg egyedül és az elégedett élvezet és gúny.

Hobby: zaklatás

Foglalkozás: középiskolai tanár

Extrák: Még egy diák sem tett panaszt rá, nem csak azért mert nem mernek, hanem mert se bizonyítékuk sem okuk nem lett volna. Általában egy-egy ilyen esetkor megajánlotta nekik a jobb jegyet.

Engedélyezve: 2011. 02. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).