Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Derek Wilderhalver
Kategória: Hentai
Feltöltő: darkrukia

Kor: 26

Külső leírás: Vörösesbarna tincse tépettek és fokozatosan simulnak a tincsek arcához. Hátul a válláig leér egésze, frufruja is tépett, ami picit a szemébe lóg. Gyönyörű kék szeme van, mely mindenkit megigéz, szinte természetfeletti, olyan szép. Ajkába található egy piercing, illetve öt karika a fülébe, abból három porcba. Izmos, magas fiú, aki jóképű, sok lányt magába bolondít. Mások szerint a szájába lévő karika és a fülébe lévő fülbevalók száma miatt biztos elrettentő fiú, pedig nem így van.

Jellem: Nagyon laza srác, aki nem szereti, ha meg mondják, neki mit csináljon. Olykor bizony „lázadónak” is mondhatni. Nyitott minden dologra és szeret szabad lenni. Intelligens, okos és nagyon eszes srác, aki persze ravasz is. Nem tudják tőrbe csalni, ha olyan dologba akarják rángatni, amiből ő jönne, ki vesztesként azt a kört passzolja. Viszont nem kell félteni, mert benne van azért a dolgokba, de tudja hol a határ. A kemény és kissé furcsa külseje ellenére egy érzékeny és normális gondolkodású srác, aki élvezi az életet. Mottója: „Mindig a pillanatnak élj!”

Élettörténet: Egy eléggé jó módú családba született a vérvonala szerint az ősei között grófok is vannak és gazdag nemesek. A szülei ezt gyakran hánytorgatják fel, mire ő csak legyint. Nem érdekli mások véleménye úgy él, ahogy az neki tetszik. Sokszor összetűzésbe is kerül az édesapjával, akinek hotel lánca van a Wilderhalver Sun Hotel lánc. Édesanyja tanárnőként dolgozott, de mikor férjhez ment nem lett több gondja az anyagiakra. Dereknek nincs testvére valamilyen téren hiányzott neki ez a dolog, de a haverok pótolták a testvért. Dj-ként dolgozik éjszakai bulizó helyeken és piercingeket is csinál. Imádja az extrém dolgokat (persze csak gusztusosan). Életcélja, hogy írhasson egy könyvet és menő lehessen. Édesapjától persze kapott egy Toyota Celicát, amit imád. Fel van tuningolva a mély nyomótól kezdve az autófestésig minden megtalálható a „kicsikéjén.” Hobbiként szeret verset írni és könyvvel is próbálkozott.

Hobby: írás, lazulás, haverokkal lenni

Foglalkozás: Dj

Extrák: Keresi a szerelmet együtt volt egy lánnyal, Tiffanyval, de a lány négy év után szakított vele és összetörte Derek szívét.

Engedélyezve: 2011. 02. 28.
2011. 11. 26.

Módosítva: 2012. 01. 18. 00:10:51
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).