Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Shizen
Kategória: Hentai
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 17

Külső leírás: Gyönyörű szép hosszú barna haja van, frufruja néha szeme elé lóg, bőre pedig sápatag. Magas lány és vékony is. Testileg szinte tökéletes annyi különbséggel hogy szeme elég világos kék színű. Nőies kerekded idomokkal rendelkezik és szép vékony ajkakkal. A sötét színű ruhákat kedveli és az sem zavarja ha kissé hálós vagy átlátszó néhol. Ritkán mosolyog.

Jellem: Magának való lány, aki nagyon makacs. Nem szereti ha mások túl kedvesek hozzá, ha rögtön a segítségére sietnek. Szereti maga megoldani a dolgokat. Néha nagyon bizalmatlan és ha úgy érzi lekezelőek vele akkor nagyon durván tud beszélni másokkal. Rideg próbál lenni mindenkivel, de azért nyitott és szeret barátkozni. Kissé titokzatos.

Élettörténet: Egy átlagos családba született és egészen 5 éves koráig látott is. Egy baleset során sérült meg mindkét szemére megvakult. Szülei igyekeztek neki mindenben segíteni, egy speciális iskolába íratták ahol vak gyerekek tanulnak.- Mindenki segíteni akart neki és ő ettől úgy érezte nem hiszik, hogy meg tudná egyedül csinálni a dolgokat. Bizonyítani akart és sikerült is neki kitűnő hallásának köszönhetően mely segíti őt. A középiskolát normális suliban kezdte, persze szülei ezt sem nézték túl jó szemmel. A mai napig hisz abban, hogy egy nap újra látni fog.

Hobby: kardforgatás, harccal kapcsolatos dolgok

Foglalkozás: diák

Extrák: nevének jelentése: Shizen = természet * vak, de nem annak született * hallása a legkiválóbb * van egy kutyája, akit Paru-nak hívnak, ő a vakvezető kutyája * nem szeret bottal közlekedni, inkább kutyáját viszi mindig magával * gyors reflexekkel is rendelkezik és jól bánik a karddal

Képinfo: http://noob.hu/view/ae8fc58091

Engedélyezve: 2011. 04. 11.
2012. 04. 23.

Módosítva: 2012. 04. 23. 14:32:25
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).