Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mauro
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Teste tökéletesen olyan mint az embereké, emberi korához illő minden porcikája annyi különbséggel, hogy ő nagyon kecses és nagyon hajlékony, egy akrobata is megirigyelhetné. Karcsú és rugalmas, ráadásul szereti formás kis testét mutogatni. Általában házon belül csak egy fecske típusú alsóneműt hord, vagy éppenséggel tangát, amit tulajdonosai elvárnak tőle. Szereti a szegecses és láncos kiegészítőket, mint pl. karkötő, nyakörv, bokalánc. Különleges, mert mindkét szeme egyforma, ragyogó kék színű, és pupillái valódi macskásan meg tudnak nyúlni ha pl játékosan vadászik, vagy hatalmasra kerekedni, amikor csodálkozik. Ében fekete selymes hajához fekete fülecskék társulnak, melyek aranyosan kandikálnak ki a tincsek közül, hosszú farkincája is fekete színű, és karcsú, akárcsak teste. Ritka alkalmak egyike hogy úgy „mosdik” akár egy cica, jobban szereti magát illatos olajokkal kenni, hogy mindig kellemes aromája, és fényes bőre legyen, haját mindig más illatú samponnal gondozza.

Jellem: Pajkos, játékos, szeretetre éhes, olykor pökhendi, és önző. Szereti ha vele foglalkoznak, s ha gazdájának épp a „szeretetére” vagy csak simogatására, közelségére vágyik, akkor addig dörgöli hozzá a formás pofiját és popsiját, míg ki nem követeli magának. Azt sem szereti, ha sokáig nem figyelnek rá, ilyenkor mindig tesz egy apróságot, hogy felkeltse magára a figyelmet. Például véletlenül fellök egy cserepet, majd hatalmas könnyes szemekkel bocsánatot kér. Nem nyűgös és nem is hisztis fajta, alapjában véve kedves és aranyos, csak szereti kitulajdonítani magának a figyelmet. Eddig mindig kedves gazdákhoz jutott, így teljesen ártatlan és naiv, de nem teljesen tudatlan. Nem nem érti az effajta dolgokat, hanem inkább nem akarja érteni, ezért kerüli, ha lehet, könnyen zavarba jön.

Élettörténet: Nem igazán tudja honnan származik, csak egy „apát” ismer, aki az első gazdája volt. Sokáig gondozta, megkapta a kellő „szeretetet” és törődést, majd később tovább adta, mivel nem volt több ideje és energiája egy ilyen cseppet szeszélyes cicuskával élni. Azóta Mauro nem tud senkihez kötődni, csak kiharcolja a szeretetet, majd élvezi amíg lehet. A leg apróbb dolgokkal is képes elfoglalni magát, például egy alufóliából csavart apró golyóval, vagy csak a villogó fényekkel, egy szúnyoggal… Kreatív és játékos, ezért is tűnik ilyen gyermetegen ártatlannak, holott már korántsem az. Szeretne talpra állni, és magától megélni valamiből, de ezek mind csak pillanatnyi fellángolások, röpke gondolatok, s percekkel később már újra csak játszik.

Hobby: Bújócska, kunyizás, alvás a ruhák között, vagy épp a szoba kellős közepén feküdve, tévézés.

Foglalkozás: -

Extrák: Szereti a tejet, a kakaót, a csokit, a nasikat, a plüssöket, szeret karmolászni és zugokban elrejtőzni.

Engedélyezve: 2011. 02. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).