Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Beate Reice
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Kissé alacsony, de viszonylag átlagos termetű, törékeny testalkatú lányka. Kecses és mindig csinos, divatos ruhákat hord, és amikor csak tud, mindig elegáns. Ezt meg is követeli a közszféra, hisz egy miniszter lányának ilyennek kell lennie pláne, hogy olyan munkakörben is dolgozik, ami ezt megköveteli, így duplán nem okozhat csalódást. Félhosszú barna haja különleges fazonú, hogy nyúlánk arcát kissé kerekítse. Tejfehér bőrén szinte rikítnak ajkai, melyen olyanok, mint a rózsa, főleg ha valamilyen sminkkel is ékesíti. Szemei a sötétszürke és a kék között váltakoznak, hangulatától, érzéseitől függ, milyen a csillogó szempár. Gyakran hord hajráfot, mert haja nagyon dús, viszont nem szereti sem csattal, sem gumival hátrafogni, ráadásul ruháihoz is illik. Általában szoknyát hord, vagy egyrészes ruhát, ritka őt nadrágban látni. Szereti a szolid kiegészítőket, ékszert viszont csak fülbevalót hord, és abból is csak egy picike karikát, amiben apró kövek vannak. Csak akkor használ szemüveget, amikor olvas.

Jellem: Érett nő, aki a munkának él, viszont ahogy közeledik a húszas éveinek vége felé, megrettent. Rájött, hogy már nagyon benne van a korban, és a munkáján kívül sehol máshol nincs helye, egyedül él lakásában egy cicával és magányos. A munkájában precíz és pontos, körültekintő. Mióta rájött, hogy ideje lenne családot alapítani, egyre többet jár el hétvégenként és esténként, szórakozni, ismerkedni, de eddig még nem talált magának olyat, aki megfelelne nem csak azért, mert válogatós, hanem mert a pasik kerülik. Látszik rajta, hogy az a típus, aki komolyabb kapcsolatot keres, kisugárzása is et sugallja, ezért nem sok vállalkozó jellemű személy kerül az útjába. Mindig irigykedve figyeli jegygyűrűs vagy karikagyűrűs munkatársait, sóhajtozik párat, majd beletemetkezik a munkába. Szeretne egy kis izgalmat a monotonná vált életébe.

Élettörténet: család, egyetlen gyermek, apuci szeme fénye, aki élvezi a fényűző életet, de akkor is ki kell használnia, ha nem szeretné. Jó környezetben él, mindene megvan születése óta megadnak neki mindent. Sosem szeretett volna magániskolába menni, viszont állami iskolába sem engedték, ezért a város legjobb elit intézményeit járta ki remek eredményekkel, és szerzett korához illő barátokat, akik valamivel másabbak, mint a szülők elképzelései. Igaz már velük sem tartja a kapcsolatot, csak ritkán, amikor szabadidejükben szórakozni mennek. Apucinak hála hamar magas pozícióba került, egy nagyobb cégben ügyvezető. Nincs túl sok, azaz megterhelő munkája, viszont jól keres, egyetlen hátránya hogy egy idő után unalmas, főleg ha megvan a kellő rutinja az embernek.

Hobby: Regények olvasása, macskájának gondozása, szolid brossok gyűjtése.

Foglalkozás: Ügyvezető egy ügyész cégnél.

Extrák: -

Engedélyezve: 2011. 02. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).