Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Han Xuan Lai
Kategória: Hentai
Feltöltő: ef-chan

Kor: 19

Külső leírás: Bűbájos és egyben titokzatos vonásai kifinomultabbak, mint az éjszaka bármelyik csillaga. Bőre, egészségesen halvány színű, ajkai puhák és varázslatos mosolyával bárkit képes elvarázsolni. Arcvonásai talán kissé nőiesek, ez azonban őt egyáltalán nem zavarja. Ruhaként általában tradicionális kínai ruhákat visel, de előfordul, hogy nyugati stílusú ruhában is lehet látni.

Jellem: Kedves, vidám, igazi optimista személyiség, aki még a legrosszabb helyzetben is képes meglátni a jót. Ritkán látni aggódónak, vagy levertnek, mert az nem az ő műfaja. Mindig igyekszik mindenkit felvidítani, és akkor sem csügged, ha nem jár elsőre sikerrel. Persze, mint mindenkinek, neki is vannak rossz napjai, de sosem engedi, hogy ezt bárki lássa. Mindig kész arra, hogy felvidítson valakit, vagy egy kis színt csempésszen a körülötte élők hétköznapjaiba. Sokan idiótának nézik, de megvan a magához való esze, egyáltalán nem buta, csak vannak fura dolgai. Megbízható, segítőkész ember, aki mindig kész a barátai mellé állni. Nagyon tisztelettudó az idősekkel szemben.

Élettörténet: Xuan Lai egy gazdag hong-kongi család egyetlen fia. Van egy nyolc évvel idősebb nővére, Lan Lai, aki már férjnél van, így nem él a szülői házban. Xuan Lai apja rettentően gazdag, a család az idegenforgalomból szedte meg magát még Xuan Lai nagyapja idejében. Saját szállodaláncuk van, ezen kívül az ingatlanpiacon is képviseltetik magukat. Anyja egykor híres és gyönyörű modell volt, aki visszavonult, miután férjhez ment. Xuan Lain kiskorától fogva mindent megkapott, amit csak szeme-szája megkívánt, ahogy a nővére is. Szüleik elkényeztették a két gyereket, de sokat foglalkoztak is velük. A legkiválóbb tanároktól tanult, a legjobb iskolákba járt. A középiskolát az Amerikai Egyesült Államokban végezte, de az egyetemet már Hong-Kongban kezdte el. Jelenleg elsőéves hallgató az idegenforgalmi szakon, hiszen egy nap át fogja venni apja szállodaláncát. Tudja, hogy meg kell majd nősülnie, és azt kell elvennie, akit apja kiszemel számára.

Hobby: olvasás, zenehallgatás, séta a parkban, az éjszakai égbolt bámulása

Foglalkozás: egyetemi hallgató

Extrák: *** Még sosems volt szerelmes, és nem is voltak még tartós kapcsolatai *** A szüzességét tizenhét évesen veszítette el *** Szereti az állatokat, van egy Hópamacsra keresztelt fehér perzsamacskája *** Nem szereti a bunkó, közönséges embereket *** Nem dohányzik, és alkoholt is mértékkel fogyaszt ***

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, mindössze illusztrációként használom. ()

Engedélyezve: 2013. 12. 11.
2019. 11. 09.

Módosítva: 2019. 11. 09. 02:36:55
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).