Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dr. Darien Wloch
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 30

Külső leírás: Magas, kissé robosztus alak, de nem az a „kétajtós szekrény” típus, inkább kellemesen férfias, feszülő, de nem túl nagy izmokkal. Általában garbókat hord, kedvenc színe a fekete, mert úgy gondolja ez illik hajához is. Tépett fazonnal veszi körbe sármos arcát minden ében fürt, s nem csak ez, hanem szemüvege is különleges keretet ad élénkbarna szemeinek, amik néha vörösen villannak fel. A fehér köpeny nagyon jól áll neki, hisz a szemüveggel párosítva tökéletes orvos képét kapjuk, már csak a látszattól megkérdőjelezhetetlen munkája. Arcán mindig más kifejezés ül, általában semleges, néha negédes, gyakran viszont félelmetesen nyugodt.

Jellem: Ha be kéne sorolni robbanási veszélyesség alapján, akkor az 1.5-be kerülne, ami annyit tesz, hogy nehezen robban, de akkor nagyot szól. Általánosságban nyugodt természet, ha mosolyog az is inkább fenyegető, de ha kihozzák a sodrából, akkor meneküljön ki merre lát, főleg ha szike is van a közelében. Szerencsére valamennyire tudja kontrollálni magát. Sokszor aki tudja sem meri kipróbálni, mi is húzza fel igazán a drága doktorurat, mert félti az életét. Ha valami nem úgy működik, ahogyan ő szeretné, vagy valaki folyamatosan ellent mond neki, akkor agyának rejtett szegletében véletlenül benyomódik a „veszélyes gomb”. Fura egy alak, de kiváló orvos, sőt hamarosan a főorvosi címre is pályázhat.

Élettörténet: Különleges képességét nem volt nehéz elrejteni, hisz csak annyiban nyilvánult meg születése óta, hogy ha felvillan a szeme, akkor mindent tökéletesen és precízen képes végrehajtani, amit csak szeretne. Ezt általában műtéteken alkalmazza, sokan tudnak is erről a képességéről ezért megbíznak benne, és kicsit sem félnek tőle, legalábbis ettől a képességtől nem. Eleinte kontaktlencsével rejtette el ezt a csekély jelet, de amikor rájött, hogy nincs mit dugdosnia az emberek elől, nem is foglalkozott többet ezzel, akinek ez új, az úgysem szólja meg, mert nem meri. Egyedül él egy igazán érdekes lakásban. Minden bútora fekete, a falak szürkék, nem egy luxus környezet, de nem is elhanyagolt. Egyedül él, én életét tekintve karrierista mert nincs senki más lény az életében, csak a munka és a hobby. Már gyerekként is kitűnt a tömegből, de akkor sem mertek vele sosem kötözködni, mert mindig körülvette egy különleges aura, ami elriasztotta az effajta alakokat.

Hobby: patológia és gyakorlása

Foglalkozás: belgyógyász, leendő főorvos

Extrák: Érdekességnek számít nála, hogy szereti a rock zenét, szinte bármilyen stílusban. Csak azt hallgat otthon is, és amikor csak teheti. Ha nincs rajta köpeny, és csak fekete ruhában van, fel sem tűnik senkinek, hogy egy doki megy velük szemben az utcán, inkább néznék egy tengődő rockernek. *** Meersnek készült!

Engedélyezve: 2011. 02. 25.

Módosítva: 2011. 02. 25. 14:17:08
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).