Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Stephan White
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 28 éves

Külső leírás: Apjától örökölte a magasságát, akit sohasem ismert, azért keményen tapossa a 186 cm-t. Ében fekete haja kiemeli gyönyörű kék szemeit, amikből néha süt a fáradtság. Általában egy szál alsónadrágban flangál az albérletében, ha kell nadrágot és inget is felvesz. Még lázadó tinédzserként kilövette a fülét.

Jellem: Kiskorától kezdve a csillagok megszállottja, amikor csak teheti, esténként távcsővel az eget kémleli és újabb bejegyzéseket ír. Első ránézésre egy hétköznapi fickónak néz ki, ám a látszat néha csal, nappal nagyon ritkán látható, olyan mint egy éjszakai bagoly. Egy kedves pasi alapjába véve, megtanult főzni, egész finom ételeket tud elkészíteni, mégis marad a gyors kajáknál, hiszen nincs kinek főznie. A cigiről egyelőre nem szeretne lemondani, mégis sokszor megfordul a fejébe, hogy leteszi, csak nincs ami/aki ösztönözze.

Élettörténet: White családnak nem lehetett gyerek, mert Rose-nak a méhét ki kellett vetetni, mert egy rosszindulatú daganata volt. Így nem lehetett saját családja férjével, Greg-gel, aki egy asztalos műhely vezetője volt. Stephant pár éves korában fogadták örökbe, akinek az anyja egy narkós kurva volt, míg az apja egy drogcsempész. Nem sok szeretetet kapott az anyjától, így furcsa volt neki egy csupaszív édesanya a számára. Stephan volt a második gyermek a családban, van egy örökbefogadott nővére Karin, róla annyit lehet tudni, hogy az apja meghalt, míg az édesanyja elméje megbomlott és elmegyógyintézetbe került. Harmadjára egy iker párt fogadtak örökbe, ezzel tényleg igazi nagy családdá váltak. Davidot és Rebekát elvették a szüleiktől, mert nem tudtak a gyerekekre vigyázni, mindig bántalmazták őket, és nem foglalkoztak velük, volt, hogy majdnem szomjan haltak. Ahogy teltek az évek úgy cseperedtek a gyerkőcök, egyik karácsonyra Stephan kapott egy távcsövet, ekkor szeretett bele a csillagokba és a bolygókba. Szó szerint az Asztrológia rabja lett, ezen a pályán is szeretett volna tovább menni. Persze a testvérei kigúnyolták emiatt, ő mégis megszerette volna valósítani az álmát. A középiskola elvégeztével, igyekezett felsőbb szintekre emelkedni, ám mint a tinédzsereket, őt is megcsípte a cecelégy, elkezdett dohányozni, volt, hogy füvet is szívott. Mindig lebukott, ki is csapták volna az iskolából, de nem tették, mert tehetséges fiúnak tartották. Fősikolai évei nehezebbek voltak, mert sokan dilisnek tartották, éppen ezért nem nagyon keresett semmilyen kapcsolatot, ám mégis belopta magát egy hölgy a szívébe. Évekig együtt voltak, a Főiskolát együtt fejezték be, albérletbe mentek, ám amikor sikerült megszereznie álmai állását, arra nem gondol, hogy sajnos ez a kapcsolatába kerül. A szakítást úgy dolgozta fel, hogy aluig aludt és csak a munkájának élt. Minden nap jelentést tett a csillagokról, így kapta a fizetését is. Jelenleg nincs senki az életében… még.

Hobby: Csillagok kutatása.

Foglalkozás: Asztrológus

Extrák: Remete életre készül, titkon reméli, hogy jön egy olyan nő az életébe, aki el tudja őt viselni.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2017. 08. 19.
2018. 06. 20.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:38:06
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).