Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Tore Visconti
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 26

Külső leírás: A kornak, és főleg apja akaratának ellentmondva nem hord sem bajuszt, sem szakállat, szerinte elrondítaná tökéletes arcvonásait, haja félhosszú, és fénylően barna, szemei világító borostyánszínűek. Testalkatra magas, foglalkozásának hála izmos, széles vállai tekintélyt parancsolók, miközben mégis nyúlánk és hajlékony, ezt a tulajdonságát harc közben is kamatoztatja, könnyedén táncolva el a legképzettebb ellenfelek elől is. Öltözékét tekintve elegáns, csak a legjobb minőségű kelméket hajlandó megvásárolni és abból egyedi tervezésű ruhákat varrat magának. A lényeg, hogy minél különcebb legyen úgy, hogy mégse tudja akárki kritizálni, csak az intelligensebb, leleményes emberek, akikkel szeret szócsatázni.

Jellem: Tipikus lázadó, köszönhetően annak, hogy csupán ötödik gyerek a családban, abból is a zabi fajta. Azonban ügyesen kovácsolt előnyt helyzetéből, s nem csak apjától csikart ki a hallgatásért cserébe tekintélyes apanázst, hanem ügyesen gazdálkodva adottságaival szó szerint nagy vagyont dugott össze magának enyhítve szegény özvegyek magányát. Ennek következtében persze többször nősült, mire 22 lett, mindig gondosan a halálán levő, de dúsgazdag hölgyeményeket részesítve előnyben. Környezete emiatt elítélte, de mára olyan jelentős birtokokat és pozíciókat szerzett, hogy egyrészt már nincs szüksége korábbi módszereire, másrészt nem mer neki senki megjegyzést tenni, mert könnyen párbajban lelheti halálát. Igazi hedonista, szereti élvezni az életet, és elfeledkezni a kötelességeiről. Igazán intelligens, és keresi a hasonlók társaságát, akik szórakoztatják, nekik még szókimondásukat és éles nyelvüket is hajlandó elnézni, ha szavajárásuk leleményes, főleg mivel imád vitázni olyanokkal, akikkel kihívás szócsatát vívni. Szereti a lovagi tornákat, minden alkalmat megragad, hogy fényezze magát. Azonban nem zárkózik el olyan tevékenységektől, amelyektől alapjáraton berzenkedik az arisztokrácia. Szívesen tanul újat, és nem veszi komolyan a társadalmi kötöttségeket, maximum addig, míg áthágja őket. Mások megítélése szerint hebrencs és a sátán fattya, saját bevallása szerint csupán életművész, és ami a legfontosabb: elégedett és boldog.

Élettörténet: A Visconti családban látta meg a napvilágot 1305-ben, azonban mivel apja egyik kalandja termékeként jött a világra, csupán egy senki volt, míg nem gondoskodott ennek ellenkezőjéről. Anyja szintén jómódú úrihölgy volt, aki boldogtalan házasságban élt. Nevelőapja alkoholista volt és egyetlen szórakozása az anyja és a kis Tore életének megkeserítése volt. Végül az egyik guelf-ghibellin összeütközés során életét vesztette. A birtok viszont a halálával együtt elúszott, hiszen az öreg kellemes mennyiségű adósságot halmozott fel. Tore anyja öngyilkos lett, Tore pedig ekkor látott neki, alig 15 évesen, hogy vagyont harácsoljon magának. Első körben apját környékezte meg, aki nem akarta, hogy fény derüljön kis kalandjára, ezért tisztességes apanázzsal hallgattatta el, valamint gondoskodott róla, hogy Tore-t bevezessék a társaság krémjébe, ahol aztán az ifjú skalpokat kezdett gyűjteni. Olyan öreg özvegyeket környékezett meg, amelyek bármely pillanatban elhalálozhattak, és velük szűrte össze a levet a házasságig is elmenve, hogy végül megszerezze vagyonukat. E módszerrel tekintélyes vagyonra tett szert, valamint lovagként helyi csetepatékban, kisebb háborúkban való részvételével is jelentős zsákmányra és főként hírnévre tett szert. Mára már sikerült összeszednie annyi vagyont, hogy azzal okosan gazdálkodva fényűző életmódot tarthat fenn.

Hobby: Különcök gyűjtése, legyen az tárgy, növény, állat vagy ember, egyházi elöljárók megbotránkoztatása, valamint perverz hobbija legalább egy évben egyszer “canossa-járást” tartani, mert kiátkozva lenni nem mókás

Foglalkozás: lovag

Extrák: *Rau-chan Sondim nevű karakteréhez készült

Engedélyezve: 2011. 02. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).