Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Matt Windsor
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24

Külső leírás: Rövid kócos rövid haja van, ami körül öleli arcát és kiemeli kék szemeit. Lusta fésülködni, mert úgy gondolja, hogy a borzos haj sokkal szexibben néz ki. Izmos felső testét nem szereti rejtegetni ezért ingeit mindig kigombolva szokta használni. Fülében lévő fülbevalók megtetszettek neki és ezért vannak a fülébe.

Jellem: Összetett személyiségről van szó. Egy részről kalandvágyó és szeret játszani a nőkkel/pasikkal, miközben tudja, hogy ők is csak kihasználják egy szex alkalomra, amit nem is bán. Viszont, ha egyszer összejön egy csajjal, akkor nagyon vigyáz rá és próbálja teljesíteni az összes kívánságát. Másrészről pedig, nagyon szerető és segítő kész báty. Húgának bármit bármikor megtesz, még ha csajjal van, akkor is. Szereti húgát, mert tudja, hogy csak rá számíthat, és nem akar neki csalódást okozni. Kiáll, azért aki kell és határozott jellemnek is lehet mondani, meg nagyon makacsnak, viszont birka türelme van, és aki ki tudja hozni a sodrából, az díjat, érdemel.

Élettörténet: Gazdag család első szülött gyermeke. Mindig is ő volt édesapja kedvence, viszont, amiért apja elhanyagolta a tőle 6 évvel fiatalabb húgát, ezért átvette édes apja szerepét és még mindig a mai napig folytatja is, amit elkezdett. 20 éves korában egyszer elköltözött otthonról, de amikor látta testvérét mennyire megviseli a távolléte, ezért inkább visszaköltözött és vigyáz rá, ahogy eddig is tette. Mindent meg adna húga boldogságáért és minden tőle telhetőt megtesz. Ha éppen pasi gondjai vannak, akkor is ott van neki, vagy ha a barátnőivel veszett éppen össze, esetleg rossz jegyet kapott a suliba. Barátnői/Barátai nem sokáig bírták sosem a húga iránti túlzott szeretetet és aggódást, amit meg tesz érte így sosem volt fél évnél hosszabb kapcsolata, bár gondolkozik rajta, hogy egyáltalán szüksége van-e rá.

Hobby: Húga segítése, zenehallgatás, filmnézés, olvasás, szex.

Foglalkozás: Besegít apja cégébe, ahol már vezetői szerepet tölt be.

Extrák: Próbálja minden szabadidejét testvérével tölteni, közben magára is gondolni kicsit és esetleg néha eljárni, csajozni vagy csak éppen megfektetni őket. ~ Ritkán cigizik

Engedélyezve: 2012. 05. 27.
2013. 03. 12.

Módosítva: 2014. 10. 21. 13:32:40
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).