Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Gaspar Bourdias
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 30

Külső leírás: Magas, kidolgozott testű férfi, minden izom megfeszül sima, fehér bőre alatt, hisz nem áll távol tőle a fizikai munka annak ellenére, hogy nem lenne szüksége rá, vannak arra emberek, hogy ezt elvégezzék helyette. Hosszú aranyszőke haját mindig egy szalaggal fogatja hátra, ami általában fehér, vagy a ruhájához illő. Jégkék szemei vegyes érzelmekkel van tele. Olykor rideg és távolságtartó, olykor parancsoló, s van egy ritka alkalmak egyike, amikor kedvességet áraszt. Ez általában csak házán belül történik meg. A kevés szolgálójával akik vannak általában kedves, de ha vendégei vannak, akkor csak semleges. Gazdag és módos, ez mind meglátszik lakásán, birtokán, öltözködésén és megjelenésén. Kisugárzása és arca olyan eleganciát sugároz az emberek felé, amely tiszteletet parancsoló és gyönyörködtető egyszerre. Akiknek még nem volt lehetősége beszélgetni vele, azok meg sem próbálják. Nem csak borban, de virágokban is szereti a vöröset. Habár egész birtokán szőlőtőkék hada sorakozik, lakását vörös rózsabokrok veszik körbe, ahogyan egy kisebb kertet is.

Jellem: Etikettre nevelt férfi, aki ismeri a szabályokat, de nem szereti betartani őket, csak végső esetben. Szolid, visszafogott, olykor szarkasztikusan nyers, persze tudja hol a határ. Éppenséggel nem mindig érdekli. Első ránézésre romantikus alkatnak tűnik, aki ismeri, azt gondolja, hogy ez csak a látszat, de valójában az első benyomás az igazi. Habár nem ír regényt, nem is költ verseket, hanem ha úgy adódik megírja mással, ettől függetlenül olyan férfi, aki tiszteli a nőket. Igaz csak eggyel volt még légyottja, de az sem tartott sokáig, azóta inkább a jó boroknak és a borászatnak él. A szőlők és a rózsák szerelmese, nő régen közelítette már meg a céllal, hogy magába bolondítsa, de nem is valószínű, hogy sikerült volna neki.

Élettörténet: Még szüleitől örökölte a birtokot, amit azóta eléggé kibővített így mondható egy valódi, nagy földesúrnak. Családja már nincs, legalábbis a távolabbi rokonokkal nem tartja a kapcsolatot, sokszor hívják meg bálokra, hogy ő válogathassa ki a legjobb borokat, persze sokszor tőle is rendelnek. Hétköznapjai az unalom körülírói, ami gyakran monoton és semleges. Elvégzi a papírmunkát, ha úgy érzi kimegy ellenőrizni birtokának pontjaira szüreteléskor, vagy csak a pincébe, és segít hordót pakolni. Borai egyedi fűszerezésűek, a városba gyakran jár egy olyan kis vegyes kereskedésbe, ahol sok minden megtalálható, és minden alkalommal lefizeti a boltost – azaz drágábban vesz tőle mindent – hogy titokban tartsa bárki előtt, mit is vásároltak nála, vagy hogy egyáltalán járt-e ott valaha. Háza hatalmas, nem is használja ki minden szegletét.

Hobby: Olvasás, új fűszerezés kitalálása a boroknak, lovaglás, nagyritkán vadászat, főleg ha nagyon unatkozik. Szereti a komolyzenét.

Foglalkozás: Borász

Extrák: „Magányos farkas” típus, aki úgy érzi nincs szüksége nőre ahhoz, hogy társasága legyen, vagy hogy egyáltalán legyen egy a közelében. Pedig valójában őrülten, szenvedélyesen szerelmes alkat, csak még maga sem tud róla.

Engedélyezve: 2011. 02. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).