Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Loan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 17

Külső leírás: Illata, olyan mint a lédús barack és vanília keveréke. Kábító és mégis csábos. Szőke tincsei selymesek és puhák, könnyedén hullnak alá, és keretezik bájos arcát, amit gyönyörű, lágy vonalak uralnak. Karcsú és légies járású, minden egyes mozdulata kecses és kifinomult, pedig nehéz sorsú fiú. Szemei különleges zöldek, akárcsak a smaragd, ez is jelzi, hogy nem teljesen japán származású. Bőre hamvas és bársonyos, egyedi aromája van, jobb kezének alkarjára viszont egy tetoválást tetetett volt gazdája, ami nem más, mint a férfi jele, hogy az ő tulajdona. Ezt legtöbbször kötéssel takargatja, és gyűjt rá, hogy egy szalonban levetethesse régi életének bélyegét. Szereti a laza ruhákat, melyekben könnyedebben mozog, jól áll neki a kék és a zöld. Ajkai teltek, és barackosak, dús vonalainak egyetlen férfi sem tud ellenállni. Igazából lélegzetelállító és csodaszép látvány, de még azt sem veszi észre, hogy még levegővételei és lesütött pillái is kívánatossá teszik egész lényét. Nincs tudatában annak, milyen szépséges, és milyen hatást gyakorol a dominánsabb hímneműekre. Éppen ezért ártatlan és tiszta, még akkor is, ha testét többször is bemocskolták.

Jellem: Kedves és aranyos jellem, aki igyekszik minden elvárásnak megfelelni. Könnyed teremtés, nem igazán zavar sok vizet, inkább gyönyörködni lehet édes mosolyában és csábító illatában. Szinte mindig mosolyog, az élet felkészítette kisebb-nagyobb kihívásokra, így igyekszik mindig erős maradni, de igazából semmi másra nem vágyik, minthogy az élete állandó legyen és biztonságos. Hogy valaki elhozza számára a boldogságot, hogy felnyissa a szemét, hogy az élet több, mint mosogatás és bujkálás. Szeretné, hogyha valaki kiragadná környezetéből, de ezt még magának sem meri bevallani. Mivel olyasmit is megtapasztalt már, mint amit más korabeli talán soha. A megalázottságot, a félelem legfelsőbb fokát, a testi sanyargatást és minden olyan jellegű dolgot, ami nem átlagosnak mondható. Éppen ezért óvatosan beszél, lassan, és sokszor pillant körbe-körbe, nehogy felfedezze valaki, aki Takamo vérebe vagy talpnyalója. Ez miatt még jobban fél, és már szinte paranoiás, minden utcasarkon a maffiavezért látja. Ha a kritikus időszakát nem számítjuk, akkor egy engedelmes, segítőkész fiúról van szó, aki bárkinek szívből segít, és őszintén szeretni tud, bár ezt még senki sem érdemelte ki. Azonban nem meri sokszor megmondani a véleményét, és álláspontját egyes ügyekben, így néhányszor elég hallgatag és csöndes, de varázslatos mosolya többet mond minden szónál. Ő az igazi megértő, csendesen hallgató társ, és ha végül szóhoz jut, minden ajkairól lepergő szó édes borogatás.

Élettörténet: Loan egy apró, átlagosnak nevezhető családban nőtt fel, szerető közegben, rengeteg kis háziállattal egy szobában. Öt nővére van, akik miatt viselkedése egy kicsit lányossá vált, valamint az öltözködése is, hiszen kiskorában rengetegszer babusgatták testvérei. Már az óvodában is kitűnt különleges és egyedi szépségével, amivel minden felnőttet képes volt lenyűgözni. Loan háztartásbeli lett, főz, mos, takarít, vasal, mindenhez ért, ami a házon belül van. Azonban, egy reggel a forgalmas főutcán az egyik bevásárló központból botladozott kifelé, mikor az egyik közeli limuzinból kiugrott két fogdmeg, és onnantól gyökeresen megváltozott élete. Egy maffiafőnök saját bejáratú házi rabszolgája lett, rettegett, hacsak új "gazdáját" meglátta. Balszerencséjére az egyik leghatalmasabb férfit fogta ki: Nasakeshirazu Takamo-t. Az összes ágyas közül Loan volt az egyedüli, akit különleges bánásmódban részesített, ami azt jelentette, hogy többet látogatta a fiút. Egyszer azonban sikerült megszöknie, és azóta rettegésben él, közel egy éve. Nem mert hazamenni, nem mert barátaihoz szökni, mert félt, hogy megtalálják, újra, és akkor szeretteinek vége. Így egy hajléktalanszállón bújt el, majd később albérletbe költözött régi szülőházának utcájába. Kerüli a forgalmas tereket és utakat, valamint a kihalt sikátorokat és bárokat is. Retteg felnézni sapkája alól, és a kezén levő tetoválást kötéssel takarja el. Rekordot állított fel, közel egy éve nem talált rá gazdája, akinek befolyását tekintve ez a táv igen szép eredmény. Épp ezért óvatos. Részmunkaidős állásban dolgozik egy takarítókat forgalmazó vállalkozásnál, ahol jól jön otthonról hozott tapasztalata. Aranyos és édes kisugárzása miatt főnökei és munkatársai rettentően szeretik és féltik Loant, hiszen a fiú nem éppen hagyományos munkát kapott a felsőbb igazgatóságtól. Hatalmas irodaházak ablakait kell takarítania, akár napokon át. Kívülről.

Hobby: főzni, sertepertélni a ház körül

Foglalkozás: egy takarítókat forgalmazó cég alkalmazottja

Extrák: Nagyon szereti a körtét, és az állatokat, nagyon szeretne egy háziállatot, például macskát, de nem mer tartani, mert félő, hogy munkája miatt nem tudná mindig megetetni.

Engedélyezve: 2011. 02. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).