Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Howard Flebbe
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Magas, délceg férfi igazán vonzó testtel. Mindig kulturáltan öltözködik, munkájához illően. Ing, mellény, kötött pulcsik, minden szolid és viszonylag visszafogott mégis olyan a kisugárzása, hogy egész megjelenésére kihatva mindegy milyen ruhában van, ő dögösen tökéletes. A legnagyobb súlyt az arca fekteti megjelenésébe. Jégkék szempár, mely határozott, domináns és rabul ejtő. Vékony vonalú orra cseppnyi eleganciát kölcsönöz neki, nem beszélve ajkairól. Haja rendezett káosz szerű ében tincsekben hullik alá, eltakarja fülét, homlokán szétfésülve, és soha nem használ semmit, hogy oldalra csatolja, csak bele-beletúr vagy hagyja, hogy arcát csiklandozzák a fürtök. na rossz kedve van, olyan az aurája, hogy mindenki fél tőle, főként azok, akik nem is ismerik, egyenesen futnak előle. Ha jó kedve van, az viszont ritkán látszik meg rajta, mert soha nem mutatja ki, ha elégedett… az már mindennek a csúcsa, ha valakihez túl kedves és még meg is dicséri. Mosolya sokszor inkább élveteg és gúnyos, esetleg negédes, de sosem kedves. Minden férfiassága ellenére ujjai véknyak, karcsúak, viszont nagyon erősek.

Jellem: Komor, komoly és mindenben maximalista. Magánéletben, munkában, barátokban. Mindig szeret tökéletesen teljesíteni, és ha ez mégsem jönne össze vagy kiborul, vagy bebizonyítja a másiknak, hogy ez márpedig úgy volt jó, ahogy. Nem túl romantikus vagy szerelmes típus, bár az is igaz, hogy sosem érezte még át az érzést, ezért nem is tudja, hogy milyen. Múzsái mindig csak a hangulatok, amiket vagy képek, vagy a természet vált ki belőle. Lát egy festményt, és kitalál hozzá egy dallamot. Magának való sokszor jobban is szeret egyedül maradni, mert úgy sokkal könnyebben tud dolgozni. Lakásában csak erre a célra van egy hangszigetelt szoba, és amíg onnan nem jön ki, addig a világ számára nem létezik. Ha szórakozni is megy, akkor inkább koncertekre jár, természetesen komolyzeneire, a színházat, de még az operát sem veti meg, ha arra kerülne a sor. Sokan tartanak tőle, nehezen enged közel magához valakit, de akinek sikerül az megtudja micsoda kincsre lelt. Még nem volt ilyen ember, akinek ez sikerült volna. Mélyen belül ez vad szerető lakozik benne, amiről még ő sem tud, hisz karrierjét fontosabbnak tartja, mint a párkapcsolatot. Ettől függetlenül szereti nézegetni a szép fiúcskákat, szórakozni ritkán jár, kevesebb, mint havonta egyszer, ilyenkor kiereszti a felgyűlt gőzt és szenvedélyt, amit mindig tartogat, majd egy időre újra lenyugszik.

Élettörténet: Szülei mindketten zenészek voltak, viszonylag jól megéltek, mert az egyik legjobb társulat tagjai voltak. Vándorló életmódot éltek, így Howard bejárta már egész Európát, magántanulóként fejlődött, és kiismerte a kultúrákban rejlő szépséget, amiket fel is használ. Sokat tanult a zenéről, a művekről, több hangszeren is tud játszani, ráadásul több nyelven is volt lehetősége megtanulni. Tanulóként nem volt kitűnő az alap tantárgyakban sosem, de nem félt segítséget kérni, nem szégyellte, és ez a mai napig így van, kivéve, ha a munkájáról van szó. Az az egyetlen, amiben nem tűri ha mások beleszólnak, sőt nincs más aki tőle jobban tudhat valamit. Ez valójában így is van, így kevesen kötözködnek vele, általában csak puszta dacból szólnak be valamit. Keresett és nagyon híres zeneszerző és karmester vált belőle, sok film zenéjét is ő szerezte és mostanában is felkapottak a művei. Társulatát mindig nagyon megválogatja, magas elvárásoknak kell megfelelnie azoknak, akik be akarnak kerülni hozzá, ezért is tart sokáig, mire összeáll egy csapat számára. Csak olyan munkát vállal el, ami felkelti az érdeklődését. Sokszor kérik fel nagy rendezvényeken, hogy legyen ő a karmester a zenekarnak, ezt kevesebbszer fogadja el, hisz olyankor nem ő válogatja ki a tagokat. Ezzel mindig jól keres, saját lakása egyedi építésű, a városban található, ahonnan minden „öt percre” van. Nem tud főzni, ezért mindig rendel kaját, ami neki azért felel meg, mert mosogatni sem szeret. Takarítani sem, ezt egy házvezető nő oldja meg.

Hobby: Színház, opera, koncertekre járás, néha szórakozóhelyeket is meglátogat, utazgatni csak akkor szokott, ha van rá elég ideje.

Foglalkozás: Karmester, zeneszerző

Extrák: Sosem volt ideje barátokat szerezni, inkább csak azok nevezhető számára barátnak, akiknek már többször dolgozott, és jól szót értenek egymással. Káros szenvedélye nincs, inni is mindig csak keveset iszik, kivéve ha kiborul, vagy ha szórakozni megy. Mindig a legújabb és leg elegánsabb autók egyike található garázsában, lakása modern felépítésű.

Engedélyezve: 2011. 02. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).