Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Elroy Sanwick
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: Magas, és hihetetlenül helyes arcú srác, aki mindig jókedvűnek látszik, és ha komoly arcot vág, akkor is sugárzik belőle a sármos, vonzó elegancia. Tipikusan pasis, vicces, vigyorgós, és hihetetlenül jó testű, nem túl kidolgozott, de finom vonalú szálkás izmokkal. Fekete haja csak akkor van bezselézve, ha emberek közé meg, városba vagy az egyetemre, ha otthon marad csak vízzel állítja be. Csokibarna szemeiből áramlik valami rejtélyes csáberő, s ha bele is ad mindent, lehengerlő a hatás. Általában ingeket hord, nagyritkán pólókat. Ha nem nézne ki hülyén, még a farmerjait is élre vasaltatná, hisz szeret komolyabbnak látszani, mint amilyen is valójában. Rendes, kedves fiúnak látszik, szereti is ezt bizonygatni, pedig belülről teljesen más, ezt csak az tudja, aki ismeri.

Jellem: Egy igazán kéjenc figura, aki kihasználja életében azt, amit csak tud. Sokat lóg barátaival, jár bulizni, tanul is mellette, átlagos élete van, de a nyarai ettől sokkal másabbak. Különös ízlésvilága, hogy szereti a tőle idősebb, érett nőket, akik teljesen mások, mint a mai fiatal lányok. A szűk baráti körében szokott dicsekedni a „trófeákkal”, sokan irigylik, de sokan hülyének is nézik a miatt, amit tesz. Sosem szeretett még bele egy nőbe sem akinél dolgozott. Ő így tartja izgalmasnak diákéveit, és szeretné ily módon is kiélvezni, amíg csak lehet.

Élettörténet: Nem túl módos, de annál érdekesebb családba született. Apja amolyan ezermester típus, „falujában” mindenkinek segít amiben csak tud, de valójában, hivatalosan nem dolgozik. Anyja táncosnő volt, manapság nem tudja, mit is dolgozik igazán. Nővére alig pár évvel idősebb tőle, de már két éve elhagyta a családot, és külföldre költözött egy tőle 20 évvel idősebb férfival. Van egy öccse és egy húga, akik ikrek. A középiskola után alig várta, hogy elköltözhessen, egy nagyvárosi egyetemre jelentkezett, ahol az első éven kollégiumban lakott, később pár haverjával összeköltözött egy albérletbe, ami elég tágas négyüknek, főleg, hogy ketten egy szobában vannak. Jól megvannak, mindenki dolgozik valamit iskola mellett. Félig ez alól kivétel Elroy, aki csak nyaranta dolgozik, de akkor annyit, hogy megkeresi az egész évre való pénzét, plusz ösztöndíjak is segítik megélhetését. Nyáron szinte egyedül van a lakásban, csak néha van társasága.

Hobby: Filmek, lustulás, bulizás, flörtölgetés, főzés (lakótársai örömére)

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Extrák: Nyaranként a nagyvárosban, ahol tanul, a kertvárosi gazdag negyedekben majdnem mindenhol, ahova befogadják kertészkedni szokott. Jól megfizetik, ráadásul a mellékes juttatásokat örömmel zsebeli be, ami nem más mint néhány csinos háziasszony becserkészése. Soha nem kapták még el, nem hagy nyomot, és jól rejtőzködik, jól hazudik. Még az iskolában is.

Engedélyezve: 2011. 02. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).