Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Zaraki Kenpachi
Kategória: Bleach
Feltöltő: Mey

Kor: Nem derül ki!

Külső leírás: Kenpachi egy izmos Shinigami, vad és agresszív megjelenése van. A kapitányi haori-jának nincsen ujja, és kivágások találhatók rajta, melyek akkor keletkeztek mikor legyőzte az osztag előző kapitányát. Spiky stylusú haján csengőket hord, hogy harc közben az ellenfelének könnyebb dolga legyen felismerni a helyzetét. Szemén egy, a 12. Osztag által készített különleges szemfedőt hord, amely képes visszafogni az óriási erejű szelemi energiáját. Arcának bal felén egy hosszú vágás található, melyet még nagyon régen szerezhetett.

Jellem: Vad külseje ugyanilyen vad belsőt rejt: egyszerűen imád harcolni, nagyon agresszív és semmi sem állíthatja meg, ha egy hozzá méltó ellenfelet talál magának, képes akár bármilyen szabályt is megsérteni céljai elérése végett.

Élettörténet: A Kenpachi nevet nemzedékek óta azoknak adják akik imádnak harcolni. Mikor ő bekerült Soul Society-be még neve sem volt. Rukongai egyik legszegényebb kerületéből, Zaraki-ból jött, majd a Kenpachi nevet ráaggatták, így lett ő Zaraki Kenpachi, miután legyőzte az előző Kenpachi-t.

Hobby: harcolás

Foglalkozás: 11. Osztag Kapitánya

Extrák: Zanpakutou-ja nevét nem tudja, mivel óriási szellemi energiával rendelkezik, ezért képtelen kontrollálni azt, és emiatt nem képes meghallani kardja nevét. Sem Shikai-ra, sem Bankai-ra nem képes. Viszont Zanpakutou nélkül is meg vannak a maga sajátos technikái: ha leveszi a szemfedőjét felszabadul az összes szellemi energia amit az eddig felfogott, ettől sokkal sebezhetetlenebb és erősebb lesz Kenpachi. A másik dolog, hogy harc közben szereti egy kézben tartani kardját. Kiderült, hogy régen Yamamoto Főparancsnok tanította őt kendozni, egyszer rá is kényszerült arra, hogy mindkét kezével meg fogja a kardját. Ezzel több mint kétszeres erőt képes kifejteni egy ütéssel aminek óriási ereje van. Ha egyszer mégis sikerülne megtanulnia Zanpakutou-ja nevét ő lehetne a legerősebb Shinigami egész Soul Society-ben. Remélhetőleg egyszer ez be fog következni.

Engedélyezve: 2011. 02. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).