Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ukitake Jushirou
Kategória: Bleach
Feltöltő: Mey

Kor: Sajnos nem derül ki!

Külső leírás: Ukitake kinézetének egyetlen különlegessége a fehér színű haja, melyet 110 éve még hosszú lófarokban hordott, ma viszont már kiengedve, a háta közepéig érve hordja. Haja fehér színének oka az, hogy már régóta szenved tüberkolózisban, mindig nagyon beteges, fáradt, és le van gyengülve.Átlagos shinigami ruhát hord, felette a kapitányi haorival melynek belseje bíborszínű. Széles övet hord, mivel neki is dupla zanpakutou-ja van, csakúgy mint Kyouraku Shunsui-nak.

Jellem: . Harci tapasztalata mellett nagy tehetsége van az emberek személyiségének kiismerésében, így mindig tudja mi a leghelyesebb, járható út. Maga körül mindenkit egyformán kezel, nem különbözteti meg az embereket csupán rangjuk miatt.

Élettörténet: Jushirou a legöregebb fiú az Ukitake nemesi családban, öt fiú és két lány testvére van. Kyouraku Shunsui-val együtt jártak a Yamamoto Genryuusai által alapított Shinigami Akadémiára, maga Yamamoto tanította őket, ők ketten úgy tekintenek az öreg Genryuusai-ra mint saját apjukra. Miután végeztek kapitányi pozícióba kerültek Unohana Retsu-val egyetemben, ezért ők ketten, Unohana, és Yamamoto Genryuusai Soul Society 4 legöregebb kapitányai, már több, mint 200 éve.

Hobby: Szabadidejébet Ugendo-ban lévő birtokán tölti családjával

Foglalkozás: 13. Osztag Kapitánya

Extrák: Zanpakutou-ja Sogyo no Kotowari, mely Shikai alakban teljesen átváltozik: a zanpakutou két karddá osztódik, ezeket a kardokat egy hosszó lánc köti össze a markolatuknál. Mindkét pengének az oldalából még 1-1 kisebb penge nő ki, melyek 45 fokos szögben lefelé hajlanak majd mégegyszer meghajlanak,és akkor már párhuzamosan állnak a főpengével. Shikai különleges képessége, hogy a bal penge képes elnywlni az ellenfél bármilyen mágia alapú támadását, majd felerősítve kilövi azt.

Engedélyezve: 2011. 02. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).