Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aapeli
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: a lélek életeken túlívelő, nem számolható, a test koronként változó

Külső leírás: Külseje koronként változik, de lehetőségeihez mérten ügyel öltözködésére, na meg a saját kényelmére. Ami nem változik, haja színe mindig sötét, fekete vagy sötétbarna, szemei pedig világosbarnák, bizonyos fényben már egész borostyánszínűek. Termetre magas, többnyire minden megtestesülésében izmos, nyúlánk. Kedveli az ékszereket, mindig hord párat, legyen az nyaklánc, karperec vagy épp piercing. Amikortól megjelenik, gombmániás és szemüvegmániás lesz.

Jellem: Legjellemzőbb vonásai minden korban általánosak maradnak. Harcosként nem gondolkodik, az eszméiért, értékeiért kiáll bármi áron, nem riadva vissza semmitől és senkitől. Azonban ha a hétköznapi gondokkal kell megküzdenie, például a főzés, takarítás, egyebek, totális a káosz körülötte, s azonnal a lehető leggyámolatlanabb mamlasszá vedlik vissza. Tájékozódási képességei egyenlők a nullával, és még egy egyirányú utcában is képes eltévedni. Segítőkész, szeret hőst játszani, viszont azt sosem akarja beismerni, hogy neki is szüksége van (elég sokszor) segítségre. Szeret adakozni, a pénzzel talán épp emiatt nem bánik jól, de nem az a típus, akit ez idegesítene. Ránézésre tipikusan nagymenő, megismerve egy szerethető mamlasz, aki az igazság bajnokának képzeli magát.

Élettörténet: Eredetileg Akkádban született i.e. 2330 körül, mikor Sarrukín letaszította Kis uralkodóját trónjáról és terjeszkedésbe kezdett. Apja hadvezér volt, s ő is követte példáját, és már gyerekként erre a feladatra edzették. Mégis járt a Tábla házába és tanult minimális szinten belekóstolva az írás és olvasás művészetébe, később is nagy hangsúlyt fog fektetni arra, hogy legalább az általános műveltséget magára szedje. Élete célja, hogy apja nyomdokaiba lépve érdemeket szerezzen, és kitüntessék. Eme célja módosul, mikor új értelmet talál majd életében, aki iránt érzett mély érzelmei miatt átkot szórnak rá, és ezen túl arra kárhoztatott, hogy folyamatosan újraszülessen, és soha ne érje el a teljes boldogságot.

Hobby: a testmozgás - ez mindig szerepet játszik az életben, olvasás - főleg szerelmes drámák

Foglalkozás: koronként változik, de mindig valami, ami “harcos” (szabadon értelmezve)

Extrák: *neve, foglalkozása, társadalmi státusza minden korban változik * egy átok miatt folyamatosan újjászületik, azonban előző életeire nem emlékszik, viszont egyes emberek, fontosabb események deja vu szerűen bevillanhatnak neki, ha hasonló szituációba keveredik, illetve ha korábbi életéből találkozik valakivel valójában vagy könyvekben. * Képe természetesen egy már későbbi korból származik*

Engedélyezve: 2011. 02. 19.
2022. 06. 06.

Módosítva: 2022. 06. 06. 01:20:14
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).