Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sage Valentino
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kita

Kor: 20

Külső leírás: Bőre kellemesen egészséges színű, puha és finom illatú, testalkata finoman kidolgozott, nem túl magas, viszont tökéletesen arányos, középmagas. Haja mint a folyékony méz és majd a vállát éri, ami sok konfliktust okoz közte és apja között, ujjai hosszúak és puhák, tincseiből mindig érdekes mézes-barackos illat árad, mint egy frissen sült sütiből. Kimondottan finom metszésű, szinte lányos arca van, ami megint csak nem jött be az édesapjának és puha, sápadt ajkai.

Jellem: Vihánc, intelligens és eszes kölyök, de elég nehezen viseli el a durva poénokat és az indokolatlanul agresszív viselkedést, emiatt kimondottan sokszor nézték gyenge idegzetűnek. Igazából békés fiú, bár jellemileg tényleg furcsa, de sosem hazudik, nem bírja a hazugságokat és az engedetlenségeket, ilyenkor mindig rángatózni kezd egy kis ideg a szeme alatt. Apja néha direkt kötözködik vele, várja, hogy fia mikor borul ki annyira, hogy megtarthassa neki a szentbeszédet, miszerit egy katonának mindent el kell tudnia viselni. Viszont ha békén hagyják kedves, nyugodt, kellemes fiú, rendes és műkedvelő - ez nem tetszett az édesapjának. Vonzódik a természetes anyagokhoz és színekhez, ha a fák alatt ücsöröghet vagy kocoghat a parkban, az az élvezetek netovábbja a számára, viszont eszméletlenül tud verekedni.

Élettörténet: Mivel lányos volt és érékenyebb is, mint a többi fiú kiskorában, hadnagy apjának nem tetszett hogy fia kissé érzékenyebb, mint ahogy egy katonafiúnak kellene, ezért kicsi fiát edzőtáborokba vitte, képezte és mentálisan nyúzta, míg az agressziótűrőképessége jelentősen lecsökkent. A természetes hangokat szereti és a komolyzenét esetleg néhány könnyedebb számot, de a műhangoktól, mint az építések robaja, az utcák kiabálása és minden más (fúróhang is például), ettől teljesen kikészül és agresszív lesz. Előfordult például, hogy kiskorában az apja épp fogorvoshoz vitte rutinellenőrzésre, és mikor Sage huzamosabb ideig szemezett meg fülelt a fúróval, csak nem sikerült megbarátkozniuk; amikor a fogorvos fájó helyre tapintott, támadásnak vette fel és ráharapott a doki ujjaira, el se engedte, amig az apja rá nem parancsolt.

Hobby: feküdni a fűben, szaunázni, zenét hallgatni

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Jó harci készség, nem éppen masszív idegek, nyugodt állapotban kellemes társaság // Meera szociopata Dr Barbárja számára.

Engedélyezve: 2011. 02. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).