Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ilzor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: felesleges számolni

Külső leírás: Ahány élet, annyi kinézet. Elvileg… De nem nála, hisz van, ami sose változik, így például bíbor-lila tekintete, ezüstösen csillogó tincsei, és a jobb szeme alatt elhelyezkedő, cseresznyevirág alakú tetoválás sem. Karcsú, nyúlánknak tűnő, mégse túl magas termete is mindig ugyan olyan. Tehát ha jobban belegondolunk, születhet bárhová, jellegzetes jellemvonásai megmaradnak, hát előfordulhat, hogy néha viszontlátja magát egy-egy régebbi képen, egyéb alkotáson. Öltözete és hajviselete is mindig a kornak megfelelő, lehetőségeihez mért, de némi hasonlóság mindig akad, ha van rá lehetősége. Például imádja a sötétkéket, az ezüstöt, a selymet, és ha teheti, minden életében megjelennek az öltözködésében. Tetoválása mindig vele születik, van hogy anyajegynek nézik, van hogy az istenek által küldött jelnek, a kortól és helyszíntől függően.

Jellem: Egyszerűen képtelenség behatárolni, hisz az emberi viselkedést, számos dolog befolyásolja, kezdve az életkörülményekkel, és a kultúrával. Viszont mindig felfedezhetők nála állandó vonások. Például a makacsság, a gyerekes kíváncsiság, mely mégis óvatos, hideg távolságtartással párosul. Ha nincs is mindig lehetősége a tanulásra, a ravasz intelligencia mindig megtalálható benne, csak változó, mennyire kap teret. Lassan nyílik meg, de ha valakinek sikerül keresztültörnie a védelemként felhúzott szarkasztikus gúnyon, hamar egy sebezhető lélekben találja magát. Amint megszeret valakit, foggal-körömmel küzd érte, kiáll mellette, és megvédi. Ha viszont átverik, minden szeretete gyűlöletbe és haragba csap át, ilyenkor a legnehezebb bírni vele. Személyisége leginkább egy macskáéra emlékeztető. Ha úgy hozza a kedve törleszkedik, keresi a kényeztetést, de ha megunja, nincs kerítés, ami visszafoghatná a továbbállástól. Mégis, hiába kóborol, valami mindig visszahúzza a „gazdájához.”

Élettörténet: A játék az életeiről fog szólni, hisz ő lélekvándor: Egy átok miatt, újra és újra megszületik ezen a világon. Nem számít kor, helyszín, akárhová születhet, de mindig megtalálja azt, akihez kezdetektől fogva húzza a szíve. De még az ő kapcsolatuk se egyértelmű, a társadalmi, és egyéb szabályok távol állíthatják őket egymástól. Sose emlékszik előző életére, habár bevillanások, de ja vue pillanatai lehetnek.

Hobby: mindig más, de többnyire kedveli a szabadban végezhető tevékenységeket, a vízzel kapcsolatos dolgokat, és az állatokat

Foglalkozás: mindig más

Extrák: ** Egyértelmű, hogy a neve se állandó, ahány élet, annyi név.**

Engedélyezve: 2011. 02. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).