Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hayami Clyde
Kategória: Yuri
Feltöltő: Airi-chan

Kor: 19

Külső leírás: Albínó lévén hófehér hajjal és vörös szemekkel rendelkezik. Felső tincsei rövidre vannak vágva, alul azonban jó pár tincset hosszan hagyott. Nem sminkeli magát, egyrészt mert allergiás minden kozmetikumra, másrészt a bőre tökéletes, ezért szüksége sincs rá. Leginkább feketét hord, gyásza jeleként, és szinte mindig csipkében látni. De bolondul a fűzőkért, bár sosem szánná rá magát a hordására. Alacsony termettel rendelkezik, és nagyon vékony, keskeny csípővel és apró mellel rendelkezik.

Jellem: Nagyon csendes, általában észrevehetetlen. Mivel ritkán beszél, szavai nagyon nyomatékosak. Még sosem tette ki a lábát a családi kúriából, ezért kissé antiszociális, szinte érzések nélküli, megtestesült illemtankönyvként viselkedik. Egy-egy erősebb, dühösebb hangsúly néha pityegésre is készteti. Azonban fantáziája élénk, megrögzött yaoi-fan, és bolondul az egyenruhákért és a tanárokért.

Élettörténet: Egy igen gazdag és befolyásos családban született, első gyermekként. Mivel az édesanyja képtelen volt több gyermeket szülni, egyke maradt. E miatt persze teljesen elkényeztették, ettől azonban csak csöndes és viszzahúzódó lett, minden bátorság és magabiztosság híján. Albínó lévén, szó szerint még a naptól is óvták. Iskolába nem járt, magántanulóként végezte iskoláit, iskolaszünetről csak olvasott, így 18 éves korára már az egyetemen végzett, levelező szakon. Szüleit 10 hónapja veszette el egy autóbaleset során. Megrázta a dolog, de leginkább az zavarta, hogy ezentúl senki sem irányítja az életét. Mivel eddig minden cselekedetét befolyásolták, nem tud mit kezdeni magával. Ezért úgy döntött, kimegy a való világba és keres valakit, aki mellett boldog lehet, és aki valamennyire segíti a tanácstalanságában.

Hobby: internetezés, yaoi mangák olvasása

Foglalkozás: -

Extrák: szűz

Engedélyezve: 2011. 02. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).