Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Freud
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: kortalan

Külső leírás: Közepes méretű és szálkás fiatalember, azonban démoni mércével mérve. Emberiben viszont robosztus alkat, égimeszelő, magas és izmos. Ha teljes erejét kiengedi, egy olyan férfi válik belőle, aki után nem csak a nyál csorog, hanem a veríték is, és más testnedvek. Mindig kisebb alakban flangál, szereti megtéveszteni az embereket, de ha kihúzzák nála a gyufát, akkor rögtön megnövekszik, és teljes pompájában látható. Arca nyugodt állapotban gyönyörű, szinte szoborszerű, szemei pirosak és pupillája egy szűk rés, akárcsak a kígyóknál. Haja bozontos, egyáltalán nem törődik vele, inkább az ujjaival söprögeti ide oda, ha zavarja. Vérvörös tincsei olyan pirosak, akárcsak az a nedű, melyet annyira szeret kiontani. Körülbelül a válláig ér, rendezetlen és tépett a sok marakodás miatt, így sokszor alig lát tőle. Arca karakteres és erősen vonalazott, lágyságot sehol sem találsz rajta. Szája már-már erősen piros, megjelenése baljóslatú és halálos. Szinte mindig vérszag leng körülötte, az olyan állatok, vagy esetlegesen emberek, akiknek jó a szaglásuk, vagy hánynak, vagy elrohannak. Nem csoda, évszázadokon keresztül a saját vérében keringett, plusz a felkoncolt emberek vérének szaga, ami időközben rátapadt. Arca sokszor megvető és kaján, az embereket csak pirítósnak tekinti, és sokszor e szerint cselekedik. Elmaradhatatlan társa gazdájának, mindig mellette lépked, öt méterre sosincs távolabb tőle. Ruházata könnyed, olykor csak egy térdnadrágot visel, és passz. Ha teljes ruházatban lenne, az állandóan koszos és véres lenne, mondja Ő.

Jellem: Freud egy undorító féreg. Személyisége szerteágazó, ha akar, egy bolond suhanc, aki csak viccből gyújtja fel a közelben mászkáló embereket, lovakat, kocsikat, házakat, épületeket. Ilyenkor megfékezhetetlen, bunkó és öntelt, egoizmusát az táplálja, hogyha nagyon akarná, a Sátánt is le tudná nyomni nem csak egy szkanderversenyben, hanem egy életre halálra szóló küzdelemben is. Szeszélyes és gusztustalanul hetyke, a legcsekélyebb jóra sem képes, vigyorogni viszont annál inkább. Ha akar, egy komoly, évezredeket élt démon, intelligens és okos, de inkább az önimádó hülyegyereket alakítja, ezzel visszavéve azokat az éveket, melyeket elloptak tőle. Meg nem értett lélek, senki által el nem fogadott. Ha komoly, hihetetlenül félelmetes, fagyos arckifejezésével szinte mindenkit halálra rémít, intelligenciája a csillagos eget veri. Ezt csak végső esetben alkalmazza, és ha ezt megteszi, erejének kilencven százalékát oldja fel. Suhancként csupán a felét használja. Az pont elég megfélemlítésre és játszadozásra. Senki sem szereti, senki nem mer még hozzá érni sem, ezért Ő is így viselkedik a világgal. Adsz vagy kapsz. Kapott eleget, most kész arra, hogy visszaadja az egészet, kamatostól. Nem kell neki hatalom, semmi nem kell, se trón se pénz, bármikor szerez magának. Bosszú hajtja, az egész világ ellen, és ha már a Földre hívták, kezdésnek és bemelegítésnek megteszi. Következő hely ahová vágyik, a Pokol, hogy felszámolhassa az ott élőket. A Menny kifejezetten nem érdekli, az angyaloktól undorodik. A Sátán elpusztítása legfőbb célja, miután gazdájának öt kívánságát teljesítette, és azt is megölte. Ezért az angyalok nem is avatkoznak közbe ámokfutásába, hagyják, hadd tegyen azt, amit akar. Néhány áldozat megér egy misét a Sátán ellen.

Élettörténet: Olyan világban él, ahol a Papok irányítanak mindent, és a Templom a főépület, afféle Parlament, ahol a rendeleteiket hozzák a magaspapság tagjai. Jogaik megszüntethetetlenek, ajánlásaik megvétóztathatatlanok, rendeletei eltörölhetetlenek. Amit az egyház nevében megszerveznek, és lezavarnak, csupán Isten szava, és annak megvalósítása. Azonban pár eretnek szervezet arra vetemedett, hogy a Papok hatalmának megdöntésére megidézik az Ördög egyik fiát, ki majd elhozza az anarchiát, az emberek felszabadulnak, és végre minden úgy lehet, mint régen... Rossz varázskönyvet emeltek le a Tiltottak Könyvtárából, így a megidézés balul sült el. Az Ördög fia helyett egy sokkal rosszabbat, undorítóbbat, kegyetlenebbet hívtak világukba. Freud egy Kegyvesztett, az Abszolút Elkárhozott, az a démon, akit még a Sátán is veszélyesnek tartott, így bebörtönözte saját vérébe, hogy ezáltal saját magában kelljen keringenie, éjjeleken és nappalokon át, örökkön örökké, saját testébe zárva, kitörhetetlenül, magányosan, étel és ital nélkül. És most... elszabadult. Szabadságáért cserébe teljesíti életrehívójának öt kívánságát, addig szolgálja, de nem védelmezi. Érdeke, hogy "gazdája" halála minél hamarabb bekövetkezzen, hiszen akkor hamarabb szabadul kötelessége alól. Freudnak egyetlen egy gyenge pontja van: az adott szava. Így kénytelen kelletlen emberi gazdájával jár-kel a világban, lesi minden mozdulatát, hogy teljesíthessen egy véletlenül elejtett sóhajt, kívánságot. Ha kívánságait teljesítették, első mozdulata lesz kinyírni azt, akit szolgált, majd káoszba és pusztulásba fordítja a Világot, és végleg elszabadul.

Hobby: gazdája követése, beszólogatni, erőszak gyakorlása minden élőn

Foglalkozás: -

Extrák: Egyetlen szempillantással hihetetlen kínokat tud okozni, egy csettintésére bárki lángra lobban.** Elpusztíthatatlan, halhatatlan, legyőzhetetlen.** Komoly énje a dominánsabb, de a suhancot jobban szereti stratégiai szempontból alkalmazni, hogy megtévessze ellenségeit.**Beteges állat.

Képinfo: Not mine! ()

Engedélyezve: 2012. 03. 18.
2013. 04. 28.

Módosítva: 2013. 04. 28. 13:00:50
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).