Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Evans
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 32

Külső leírás: Ő olyan férfi, akivel nem akarunk találkozni egy sötét éjszakán, egy kihalt sikátorban. Jogos, hiszen eleve furcsa az arca, hiszen jobb szemére nem lát. Egy hatalmas heg húzódik az említett területen, de nem hogy elrejteni nem akarja, büszke rá, ahogyan a nyakától induló, és a mellkasáig húzódó, szintén ronda forradásnyomra is. Ha csak teheti, és munkája engedi, akkor ez a rész kikandikál a ruhája alól. Arca egyébként a heget és a rémisztő jobb szemet leszámítva kellemes, szép, bal szeme sötétbarna, haja mindig kócos, fekete-vörös lobonc. Testére is jó ránézni, hiszen magas, 182 centi magas, és ehhez mérten megfelelően izmos is. Ruházatára mindig jellemző az elegancia, még a legvéresebb munkái közben is igyekszik jól kinézni. Amit nem szeret, az az öltönyzakó. Rühelli… viszont a csíkos ingekért rajong.

Jellem: Ha szavakkal akarnánk jellemezni: megfejthetetlen, kiismerhetetlen, félelmetes. Ha már váltunk vele két szót, ezekhez az érzésekhez még pluszban gonosznak is érezzük, hiszen imád gúnyolódni, egoista. Úgy gondolja, hogy rajta kívül senki sem elég jó semmire. Ez akkor is helyén való megállapítás, ha egy teát sem tud rendesen megfőzni. Persze, aki ezt említi, az már alá is írta a saját halálos ítéletét, de ha finoman közlik vele, akkor még el is hajlandó gondolkodni a dolgon. Mert egyébként egy okos, filozofikus alkatú férfivel van dolgunk. Persze, ő sem egy Nietzsche vagy ez Freud, de nagyon szeret az élet komolyabb dolgain gondolkodni, ha senki nem látja és nem zavarja ebben. Kifelé mindig egy kegyetlen, gúnyos férfit mutat, de ő is képes érezni. Néha kifejezetten unja jelenlegi életét, de soha nem talált még olyan célt, vagy személyt, aki vagy ami miatt érdemes lenne feladnia ezt a jól jövedelmező, ám igencsak veszélyes munkát. Huszonhét éves koráig egyébként azt hitte, hogy tökéletesen heteroszexuális. Felesége is volt, aztán megözvegyült. Alapjában véve megzabolázható jellem, csak olyan személy kell mellé, aki képes tudat alatt irányítani, de utálja az unalmas embereket.

Élettörténet: Családja átlagos volt, szülei alkoholisták, öccse korán öngyilkos lett, mint utóbb kiderült azért, mert szerelmes lett a nagynénjébe. Evans utálta a családot, amint tudott lelépett otthonról, azóta nem is kereste sem szüleit, sem mást. Huszonkét évesen találkozott egy nővel, akit akkor élete szerelmének hitt. Éveken át boldogok voltak, szerették egymást, és a hölgy alkalmanként másokat is. Öt éve voltak együtt, amikor a hölgyemény teherbe esett, de akkortájt kellett Evansnak egy vizsgálaton részt vennie, így gyorsan fény derült a bakira: a gyerek nem lehet tőle, ugyanis nemzőképtelen. Nem sokat kérdezett, első dühében megölte az akkor három hónapos terhes nőt, és elmenekült. Sokáig kóborolt a világban, aztán egy félresikerült bolti rablás alkalmával találkozott egy férfivel. Egyszerű öregembernek hitte, de mint utóbb kiderült, sikerült belefutnia az alvilág egyik központi alakjába, aki összekapcsolja az ázsiai és az európai maffia legelőkelőbb tagjait, gondozza a drog- és embercsempész hálózatokat, és kellett neki valaki. Az a valaki egy végrehajtó lett volna, amolyan pénzbeszedő-mindenes, és erre az ekkorra már félőrült állapotban levő Evans volt a legalkalmasabb. Szárnyai alá vette a férfit, megadta neki, ami kell, így hősünk egy év után jobban lett, ám már ekkorra sem tudta volna visszaidézni sem összes gyilkosságát, de legalább kitisztult az elméje. Azóta az idős férfi szolgálatában áll, halála után ő veszi majd át a helyét is.

Hobby: Szex, vérengzés, séta, olvasás, gondolkodás

Foglalkozás: Pénzbeszedő/végrehajtó

Extrák: Valódi nevét soha, senkinek nem árulta még el, papírjain is így találtjuk: Evans B. *** Az előítéletek ellenére nem szereti megkínozni azt, akit ágyba akar vinni, sőt, ha megfelelő fiúra akad, szeret udvarolni is. Ez kicsit ellenkezik ugyan jellemével, és az természetes, hogy a kiszemelt csak fővesztés terhe mellett mondhat nemet, de Evans akkor sem híve a felesleges kínzásoknak.

Képinfo: nem saját ()

Engedélyezve: 2011. 02. 10.
2017. 07. 19.

Módosítva: 2017. 07. 19. 13:28:01
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).