Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jake Uria
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 25

Külső leírás: Átlag magasságú, kidolgozott testű srác, akit már kellőképpen megedzett a tenger, minden szempontból alkalmazkodott hozzá. Például kitűnően úszik, úgy közlekedik a köteleken, mint más a szárazföldön, és a harcokban is fürge, hatékony. Vörösesbarna tincsei rendszeresen kócosan meredeznek, néha vágatja le csak kissé, de még olyankor se állnak fegyelmezettebben. Többnyire fehér inget és fekete nadrágot hord, na meg elengedhetetlen a fejkendője, amit max beépülésekor vesz le. Szeme mélybarna, igazán kellemes belenézni, kivéve ha éppen ideges. Akkor szinte lángol a tekintete és egyébként fehér bőrére vörös pír kúszik. Nem egy heg található a testén, hisz amikor éppen beépül, ugyan úgy hagyja magát elverni, mint bármelyik matróz, ha a kapitány úgy dönt. Ha meg megszerzi a hajót, mindent visszafizet! Jobb szeme is egy ilyen büntetés alkalmával sérült meg, nagyjából megvakult rá, habár ez külsőleg csak egy heggel látszik már, zavarta a harcokban a homály, így bekötötte. Elővigyázatlan, bár remek közelharcban, puskával is első osztályú, mégsem figyel soha magára. Imádja az aranyat, ez látszik is rajta, és a jobb karján egy tetoválás díszeleg. Ez az egyetlen külső jegye, amit már a legtöbb kalóz ismer, így el kell rejtenie. Többnyire fáslival tekeri be könyékig, mint ha sérült lenne vagy valami, és kesztyűt hord.

Jellem: Néha még annál is rosszabb, mint amit a kalózokról mondanak, hisz saját fajtájának törvényeit se tiszteli. Ha valami megtetszik neki, azt elveszi, legyen szó hajóról, pénzről, ékszerről, személyről, habár utóbbinál eléggé válogatós, nem enged akárkit az ágyába, legyen az éppen felül, vagy alul. Ugyanakkor mérhetetlenül makacs és ravasz is, az önfejűségének nincs határa, de gyorsan vág az esze, így sose kerül komolyabb bajba. Büszke, de kevés benne a becsület, lazán trükközik és ver át másokat, mit se törődve azok rangjával, erejével. Egyedül az embereiért, és saját hajójáért érez felelősséget, de mivel sokszor van távol tőlük, elég nagy bizalmat is fektetett beléjük. Nem véletlenül válogatja meg alaposan legénysége tagjait, és tette meg első tisztjének legjobb barátját, aki távollétében parancsol helyette. Imádja a kalandokat, a veszélyt, és olyan dolgokba ugrani bele, ahonnan necces a kijövetel. Ennek köszönhetően képes átverni, még a legrettegettebb kalózokat is, mert sose ijed meg, vagy árulja el magát a közelükben. Mindig azt mutatja nekik, amit látni akarnak, és azt teszi, amit mondanak. Egészen addig, míg sikerrel nem jár, utána kamatostul ad vissza nekik mindent. Forrófejűségét és hevességét a legnehezebb palástolnia, de ha nem is kell megtennie, akkor aztán vígan veti bele magát a harcokba, életbe, szórakozásba. Talán még ő maga se tudja, miért kezdett kalózként, kalóztól lopni leginkább, de egyelőre élvezi a kihívást, és hála furfangosságának, még a Kalózok Szövetsége se igen tud mit kezdeni vele.

Élettörténet: Nem kalóznak született, de hamar azzá vált, miután tíz éves korában elrabolták. A kapitányuknak megtetszett a harcias, makacs kisfiú, aki lazán az arcába köpött még a legfélelmetesebb emberének is, így magához vette, és fiaként nevelte fel. Megtanított neki mindent, amit egy jó tengerésznek, és egy kitűnő kalóznak tudni kell, és a kapitányi rangját is neki ígérte, pedig Jake nem vágyott rá eleinte. Mikor azonban nevelőapját megölték egy csatában, és a legénység kapásból tőle várt parancsot, beadta a derekát, és azóta (három éve) lelkiismeretesen látja el a kapitányi feladatokat. Azonban saját döntésből, olyasféle üzletekbe kezdett, még főnöksége előtt, amit előtte nem igen próbáltak még mások. Kihasználva tökéletes alkalmazkodó képességét, éles eszét, és ravaszságát, beépül más kalózhajók legénységébe, jól kiismeri őket, és ha tudja, észrevétlenül felbújtja őket a kapitányuk ellen, hogy aztán a kavalkádban megszerezze a hajójukat, időközben megjelenő embereivel. Eddig két alkalommal járt sikerrel, és ez szerencsére még nem elég nagyszabású dolog ahhoz, hogy elővigyázatossá tegye a többi kalózkapitányt, vagy cselekvésre sarkallja a Szövetséget. Jake pedig vígan el van egy-egy sikeres akció után, és amíg nem vág bele újba, ˇbecsületesˇkalózként, főként a gazdagokat támadja. Nem irtózik az öléstől, ugyanakkor nem gyilkol feleslegesen, abba azonban nem szól bele, hogy emberei mit művelnek, ha nem viszik túlzásba.

Hobby: Terveket kieszelni, csillagászat, térképrajzolás, embereivel lógni, Nico-val szórakozni (a papagája), feszegetni a saját határait, és mások ingerküszöbét.

Foglalkozás: A Chelidon (Fecske) kalózhajó kapitánya

Extrák: Nevelőapja hobbija volt a csillagászat, és vele is megszerettette. A térképészet saját imádat, kitűnően csinálja, és mivel számtalan rejtekhelyet és új területet ismer, van is mit feljegyeznie. Viszont térképeit nem bocsájtja áruba, az csak neki és embereinek van, hogy bármikor elrejtőzhessenek. ***Bolondul a kalandokért, amolyan adrenalin függő.*** Van egy papagája, aki még beépüléseikor is vele van. Tud beszélni, de leginkább kalózdalokat rikácsol.*** Foglalt, Raumé.

Engedélyezve: 2011. 08. 17.
2011. 09. 22.

Módosítva: 2011. 09. 22. 20:09:09
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).