Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord David Montgomery (Sánta Ördög)
Kategória: Hentai
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 27

Külső leírás: magas, erős férfi. Szálkás izomzatát kiváló kardforgató képességeinek köszönheti és a rengeteg edzésnek. Haja gesztenyebarna, válláig ér. Általában egy bársonyszalaggal hátul összeköti, néha szabadon hagyja. Szemei zöldek, és ravaszul csillognak. Sápadt bőre, arisztokratikus arcvonásai nem teszik őt vonzóvá, jóképűvé, ahogy a mindig szája szegletében pihenő megvető mosoly sem. Becenevét ifjúkori sérülésének köszönheti, emiatt sántít. Mindig elegánsan, rangjának és az udvari elvárásoknak megfelelően öltözik. A királynő közelében ő az egyetlen, aki magánál tarthatja fegyverét. Összességében egy félelmetes, ijesztő férfi. Nem jóképű, nem vonzó, csak azok számára, akik a sötét vonzerőt értékelik.

Jellem: hideg logika, gyanakvás, gonoszkodás. Ezek a szavak jellemzik igazán. Amióta sorozatos merényletekkel, cselszövésekkel és intrikákkal támadják Erzsébet királynőt, azóta ő is bizalmatlanná vált, senkiben sem bízik. Életcélja, hogy megóvja a királynőt, vigyázzon rá, megakadályozza a merényleteket, intrikákat az udvarban. Mindenki fél tőle, sötét és ijesztő alaknak tartják, de a királynő legbizalmasabb embere, így komoly hatalma van. Nem riad vissza a piszkos munkától sem, nem egy torkot elmetszett már az éjszaka sötétjében, vagy éppen párbajokon.

Élettörténet: hercegi rangját a királynőtől kapta, eredetileg gróf volt. Szép vagyona van, néhány nagyobb birtoka. Nincs felesége, valaha volt neki, de meghalt. Sötét pletykák keringenek erről, vannak akik szerint kiszívta a vérét, amitől elsorvadt a nő, mások szerint megmérgezte, stb. A valóságban az asszony tüdővészben hunyt el. David sajnálta őt, de kényszerházasság volt, és fiatal volt nagyon, ezért nem érzett igazán mély fájdalmat. Jelenleg nincs senki, akinek udvarolna, csak az ország ügyei, az udvari intrikák és a királynő biztonsága foglalkoztatja.

Hobby: kardforgatás, lovaglás. Nagyon szereti a zenét, a szép verseket.

Foglalkozás: herceg. A királyné tanácsosa, legfőbb bizalmasa, valamint a testőrséget irányítja.

Extrák: történelmi szerepjátékra készült, már van párja.

Engedélyezve: 2011. 02. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).