Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nathaniel Baily Swan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: zsebike

Kor: 16

Külső leírás: Középmagas, körülbelül 165 cm. Törékeny, vékony csontú fiú. Hosszú, fekete haja leér a feneke alá. Gyönyörű, szürke szemeit hosszú, sűrű szempillák árnyékolják. Bőre hibátlan, porcelánfehér. Ajkai teltek, vonásai finomak. Az egész lényéből árad a kecsesség, könnyen pirul, de nem csak a szégyenlősségtől, hanem a dühtől is.

Jellem: Nagyon jó nevelést kapott, de figyelmet annál kevesebbet. Mivel kicsi kora óta nevelők garmadája foglalkozik vele állandó résztvevője, így tökéletesen tudja, mikor hogy viselkedjen, mit mondjon, hogyan manipulálja az embereket. Anyanyelvén kívül tökéletesen beszél japánul, és franciául is, hiszen rengeteg országban megfordult már, több helyen hosszú ideig lakott, így kénytelen volt alkalmazkodni. Szerencsére nagyon okos, így gyorsan tanul, viszont az élet dolgaiban elég járatlan, szülei nem adtak neki sok mozgásteret. Viszont előszeretettel játssza a butus kisfiút, ha azt látja jónak. Nagyon félénk és magányos, Személyisége elbűvölő, barátságos, és szeretetreméltó. Igazából egy élénk, bohókás gyerek még, aki szereti felfedezni a világot maga körül, minden napot csodaként él meg, és életöröme akaratlanul is átragad a körülötte lévőkre. Néha nagyszájú és türelmetlen, ha valamit szeretne, akkor az azonnal kell neki, és nem átall addig könyörögni, és toporzékolni, amíg nem teljesül akarata. Bár törékeny, nem kell félteni, szívós természet, de ha megbántják könnyen eltörik a mécses, de olyankor egy 5 éves gyerek szintjén hisztizik.

Élettörténet: Törtető családba született egyetlen gyerekként, szülei nem átallták bármikor felhasználni Őt céljaik eléréséhez, bármi legyen is az ár, nem számított, ha összetörve kapták vissza. Megelégelte ezt az életet, és elszökött. Azóta bujkál, alkalmi munkákból tartja el magát, leginkább énekelni szeret. Nagy álma, hogy eljusson Japánba, édesanyja szülőföldjére, mert azt hiszi, ott megtalálhatja a boldogságot.

Hobby: éneklés

Foglalkozás: alkalmi munkás

Extrák: Titkon vonzódik a lőfegyverekhez, és mesteri szinten lő. Allergiás a mogyoróra és a gyapjúra. Énekesként az álneve Swan, vagyis hattyú.

Engedélyezve: 2010. 12. 02.
2011. 01. 20.

Módosítva: 2011. 01. 20. 18:22:02
Módosította: zsebike

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).