Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lily Wattson
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: 19

Külső leírás: Karcsú, szemrevaló jelenség, s bár kortársaihoz képest kicsit alacsony, mégis szép, hosszú lábakkal rendelkezik, amiket általában egy csőszárú nadrágba bújtat. Megrögzött szoknya ellenes, és fintorog, hogyha valakin meglátja, függetlenül attól, hogy az illetőnek jól áll e vagy sem. Bőre sápatag és kicsit szürkés, ajkai pirosak és csillogók. Szemei bronz színűek, akárcsak vállközépig érő dús, szögegyenes haja. Ezek a szemek szépen ívelő szemöldökkel vannak keretezve, s a gyönyörű gömbök bárkit képesek elvarázsolni egy perc alatt. Megjelenése bizalomgerjesztő és módfelett pozitív, örökké vidám és mosolygós, bár van mikor az élet sötét felhői árnyakat rajzolnak ovális arcára. Légies és könnyed jelenség, mosolya ragályos, jókedve tapadós. Ékszereket nem hord, csak egy apró arany láncot, amin egy négylevelű lóhere lóg, amit még üknagyanyja viselt, és ráhagyott. Általában mindig egy színes sál takarja nyakát, öltözködése inkább keleties. Szereti az indiai és thaiföldi mintázatokat, az arab kendőket és sálakat, szobája is ilyen sablon alapján készült. Persze farmert többször hord, mint lógós, fura mintázatú ruhákat, de stílusa egyedi és követhetetlen.

Jellem: Ő az a tipikus emberfajtát képviseli, aki az év 360 napjában mindig aktív. Nevetgél, szaladgál, örökké valamiben éppen nyakig van, és nem feltétlenül negatív értelemben. Szertelen és habókos, az életet csak a saját szemével látja, és mégis, sokszor képzeli magát mások helyzetébe, így rettentően megértő és toleráns embertársaival szemben. Nyílt egyéniség, és igazi társasági lélek, aki ha betegség miatt hiányzik valahonnan, két nap után már visszavágyik, csak a barátok és kollégák miatt. Vicces és humoros, mindenki szereti, az utcán minden ötödik ember ráköszön, ami ebben a nagyvárosban, ahol lakik, hatalmas szó. Sok kapcsolata van, ez pedig a széles baráti körének köszönhető, így ha valami megtetszik neki, általában könnyedén hozzájut, de a munka sem áll messze tőle. Ha vannak olyan ritka pillanatok, mikor egyedül van, filozofál. Szeret elmerengeni a jövőn és a múlton, összefüggéseket keresni dolgok között, és mivel kíváncsi, legtöbb idejét olvasással vagy esetleg aktív önkéntes munkával tölti. Sokszor szinte tízfelé szakad, de élvezi, hogy a keze alatt folyik a munka. Több mindent kipróbált már az életében, mint bármelyik másik kamasz az ő korában, és ettől teljesen független családjának anyagi háttere. Álmodozó és roppant intelligens, kitűnő nyelvérzéke valamint fotografikus- illetve lexikális memóriája van. Különleges jellemének köszönhetően eddig minden nagyobb akadályt át tudott ugrani. Hisz a véletlenekben, a Sorsban és a Végzetben, abban hogy van Menny és Pokol, hogy van Isten, és ezekről -ha van ideje-, hosszabb ideig mereng. Szeret feltenni magának egy csomó "miért"-et, és imád huzamosabb ideig elmélkedni a válaszokon. Sokszor teljesen lesokkolja környezetét, de egyszerűen az az élete, hogy mások arcára mosolyt csaljon.

Élettörténet: Egy amerikai, zsúfolt nagyvárosban született, és mint az ott lakó népesség zöme, panelban nevelkedett fel. Családja egy olyan közösség, ahol sosincs bú vagy bánat, és habár nem beszélnek meg sok mindent, mégis vidámak és humorosan ütik el az élet nagyobb kihívásait. Lily édesapjával ápol szorosabb kapcsolatot, számára Ő az az eltántoríthatatlan, megingathatatlan oszlop, amelyre minden második lány felnéz. Tiszteli és csodálja apukáját, aki régebben börtönőrként szolgált, de leszerelt, miután egy lázadáskor egy eltévedt lövedék átszaladt az egyik lábszárcsontján. Az apja az örökös humorzsák, és hiába a legszigorúbb a családban, mégis ő a legengedékenyebb. Édesanyja könyvelő, a mai napig egy kisebb szövetkezetnél tölt be igen fontos pozíciót, és bár nem léptették elő, többször mások munkáját is elvégzi azok helyett. Temperamentumos és fagyos nő, akit egy évben kétszer lát az ember mosolyogni. És a sok bolondos rokon, akik Lilyt csecsemő kora óta körülveszik megtanították arra a kislányt, hogy senkivel se törődjön, azt tegye mindig, amit a szíve diktál. A lány általános iskolai tanulmányait egy négyes kivételével színötössel végezte, a gimnáziumot pedig négy és feles átlaggal hagyta a háta mögött, ami csodálatra méltó. Három nyelvet beszél közép és alap szinten, amik között csak egyetlen közös vonás van: egyiket sem a latin ábécé szerint írjuk. Eltökélt szándéka, hogy az összes olyan nyelvet megtanulja, ami nem ilyen jellegű. Jelenleg oroszt tanul, valamint törököt, és alap társalgási szinten űzi az arabot. Következő célja a mandarin, azaz a kínai. Egyetemre egyelőre még nem gondol, egy éves halasztással inkább alkalmi munkákat vállal, valamint kipiheni a gimit. Egy kisebb gyorsétteremben pincér, és alkalmanként táncol egy közeli táncklubnál, de folyton lóg róla, mert csak azért jelentkezett be, hogy anyját megnyugtassa: igenis van komoly hobbija. Rühelli a sport minden formáját, valamint a matematikát.

Hobby: minden, ami felkelti az érdeklődését, tehát tényleg minden

Foglalkozás: részmunkaidős állást tölt be

Extrák: Suttogó. Képes beszélni az állatok nyelvén, ezt pedig csak édesapja tudja, senki más.**Pár hónappal ezelőtt kapott egy kiskutyát, amiről szülei nem tudták, hogy rottweiler, így befogadták, tacskónak vélték. Ám a kutya pár hónap alatt hatalmasra növekedett, így édesanyja egy reggel kidobta az utcára. Azóta az egyik közeli sikátorban él a kutyus, akit Lily Hektornak nevezett el. Naponta meglátogatja, és visz neki élelmet valamint takarót, ha hűvös az idő. Imád vele beszélgetni, mivel a kutyának furcsamód angol akcentusa van.

Engedélyezve: 2011. 02. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).