Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kaitlyn Korskii
Kategória: Hentai
Feltöltő: Silvery

Kor: 17

Külső leírás: Tipikus egzotikus szépséggé teszi az ereiben csörgedező orosz vér. Éjfekete, tépettre vágott tincseit többnyire feltűzve hordja, rövid frufruja nem lóg a csábítóan ívelt macskaszemek elé. Legtöbbször csak egy kevés tussal emeli ki szemei sajátos vonalát, ennél több smink nem igazán jellemző rá. A meleg, gesztenyebarna tekintet általában meglepően ridegen viszonozza a pillantásokat, melyeket akaratlanul is vonzz magára külsejével, egész testét megközelíthetetlen, hűvös atmoszféra öleli körbe. A sportolás tökéletesre formálta alakját, izmos, egészséges teste van, telt idomokkal, vékony derékkal és széles csípővel, de nem törődik sokat a külsejével. Szinte soha nem mosolyog, általában nehéz kizökkenteni a komoly, rideg nyugalmából, csupán röplabdázás közben tud önfeledten mosolyogni, csak olyankor forr igazán a vére.

Jellem: Elhivatott és céltudatos. Van egy nagy álma, amiért küzd és amiért bármit megtenne. Kevés embert enged közel magához, alapvetően komoly, rideg típus, azt pedig kifejezetten rühelli, ha számára idegenek férkőznek a személyes terébe. Nem sokat jár szórakozni, csak néha mozdul ki, s sok figyelmet szentel a tanulmányaira, hogy dicséretes bizonyítványt szerezzen, és ösztöndíjat kapjon a sport egyetemen. Intelligenciája és külseje népszerűvé teszi az évfolyamon, de hideg megközelíthetetlensége többnyire elrettenti az esetleges udvarlókat. Nem törődik a fiúkkal, szinte lenézi azokat, akik csak a külseje miatt környékezik meg, s joggal terjedt el a jégkirálynő megnevezés vele kapcsolatban, ami a legkevésbé sem zavarja. Játék közben mintha egy másik ember lenne: lelkes, mégis komoly, már-már túlzott versenyszellemmel és bizonyítási vággyal akarja megkérdőjelezhetetlenné tenni a tényt, miszerint jogosan érdemelte ki egész fiatalon a csapatkapitányi címet.

Élettörténet: Szülei mindketten értelmiségi körökben mozognak, anyja egyetemi tanár, apja orvos, így nehezen fogadták el lányuk döntését, mikor kijelentette, hogy a sportnak szenteli életét. Félig orosz vér csörgedezik ereiben, apja ösztöndíjjal járt egy amerikai egyetemre, majd miután lediplomázott oda is költözött. Az apjára jellemző tipikus orosz fegyelem csupán egy leheletnyit befolyásolta Kaitlyn jellemét, anyja melegsége szinte teljesen feloldotta az apai szigort. Egész fiatalon beleszeretett a röplabdázásba, s szülei örültek, hogy sportol, így hosszú évekig támogatták. Miután kiderült, hogy ezzel akar foglalkozni, apja el akarta tiltani, de ekkorra már elszakíthatatlanná vált szívétől ez a sport, s ígéretet tett, hogy a tanulmányait sem hanyagolja el. Nincs testvére, egyedüli gyermek, s szülei gyakran utaznak, így sokszor van egyedül otthon, de ez soha nem zavarta igazán.

Hobby: Röplabdázás, zenehallgatás, jóga.

Foglalkozás: Diák

Extrák: A gimnázium női röplabdacsapatának kapitánya immáron második éve, komolyan veszi a feladatot, s csapat még soha nem volt ilyen sikeres a gimnáziumok közötti versenyeken. || Nyaranként strandröplabda turnékon vesz részt, s már külföldi versenyeken is ért el nagyobb sikereket.

Engedélyezve: 2011. 02. 06.

Módosítva: 2011. 02. 06. 20:32:50
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).