Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Annabelle Claire
Kategória: Hentai
Feltöltő: Silvery

Kor: 17

Külső leírás: Finom, arisztokratikus vonásaihoz ritka, természetes szépség párosul. Halovány, hófehér, érintetlen bőrétől elüt gesztenyebarna, derékig érő haja, s hatalmas, mély, csokoládébarna szemei, melyekben végtelen odaadás és kedvesség tükröződik. Mozgása légiesen könnyed, egész lényéből árad az ártatlan báj, s ő maga tudatában sincs szépségének. Mikor a saját birtokaikon tartózkodik, haja többnyire kibontva, már-már csapzottan öleli körbe lágy arcvonásait, egyszerűbb, kényelmesebb ruhákat ölt magára, de a társasági eseményeken a divat elegánsabb frizurákat, szebb, cifrább öltözékeket követel, s ő soha nem hozna szégyent családjára a nem megfelelő megjelenéssel.

Jellem: Szinte mindig mosolyog, mindenben és mindenkiben megtalálja a szépet, a jót, s naiv, ártatlan bájosságával könnyedén csalogatja elő az emberek kedves, szerető oldalát. Rajong a vidéki életért, a csendért, a nyugalomért, de bármikor szemrebbenés nélkül feladná mindezt, ha kötelessége máshová szólítaná. Anyját és nővérét mindennél jobban szereti, apja irányt főleg mély, visszafogott tiszteletet és odaadást érez. Félénk, zárkózott, nehezen nyílik meg az embereknek, szinte soha nem önti szavakba, ha nyomja valami a szívét, sőt, többnyire oly mélyre temeti lelkében, hogy még önmagának sem vallja be, viszont mások problémáit segítőkészen hallgatja meg bármikor, s mintha ösztönös képessége lenne rá, miként lehet megnyugtatni a feldúlt szíveket. Általában csendes, csak ritkán hallatja lágy, gyönyörűen csilingelő hangját, kivéve mikor esetenként felolvas, verset szaval a birtokra érkező vendégeknek.

Élettörténet: (XVI.század) Édesapja egy gazdag, magas rangú gróf volt az udvarban, aki mindkét lánya neveltetésére igen nagy figyelmet fordított. Vérükben van az etikett és a kellemes társalgás, a zene, a tánc, a művészetek alapjai, magyarán minden, amire egy nemesi származású leánynak szüksége van a korszakban. Nővérével ellentétben Annabelle mindig visszahúzódóbb, csendesebb volt, s míg testvére forrófejűn, lázongva követte saját útját, ő mindig engedelmesen, kötelességtudóan követte apja akaratát. 12 éves volt, mikor apja beajánlotta nővérét az udvarba, s miután szeretett testvére elköltözött a vidéki birtokukról, magányában a természet szépségében, varázslatosságában keresett vigaszt. Nem sokkal azután, hogy nővére férjhez ment egy nagy becsben álló, hercegi rangú ifjúhoz, apja elveszítette az udvar bizalmát, öccse fenségárulása miatt, s ezzel megpecsételődött a fényes karrierje, pont mint leányai feddhetetlen családi háttere. 16 éves korában a fiatal Annabellet nővére vette volna pártfogásba, akinek férje révén volt egy kis befolyása az udvarban, de a lány kikönyörögte apjától, hogy hadd maradjon még egy évet vidéken, a beteg anyjuk mellett.

Hobby: Versírás; Éneklés, de csak mikor egyedül van, nem tartja magát elég jónak ahhoz, hogy közönség előtt daloljon; Olvasás

Foglalkozás: -

Extrák: Történelmi játékhoz készült.

Engedélyezve: 2011. 02. 06.
2013. 11. 02.

Módosítva: 2013. 11. 02. 22:24:27
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).