Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jayce Lorelli
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos magasságú, tipikusan fiús, majdnem 180 cm. Járása mindig laza és ruganyos, s egész megjelenését és lényét az imádott és űzött sportnak köszönheti. Szereti a baseball sapkákat, előszeretettel hordja, s mindig sportos ruhákban jár, utálja az elegáns öltözetet, nem szereti, ha komolynak néz ki. Kedvenc színe a narancssárga, amivel gyakran kitűnik a tömegből. Szálkás izomzatú, elég erős srác, s arca is arról árulkodik, hogy nem az egyszerű, félénk típusba tartozik. Lenéző pillantásai gyakoriak, gúnyos mosolya hasonlóképp, s ha a kettő együtt párosul, sokszor a kifejezés címzettje szívesen nyomná ki a csokibarna szemeket. Régebben sötétbarna haja mindig a legújabb divat szerint volt vágva, mára már megtalálta stílusát, s a tépett félhosszú tincsek jellemzik hajkoronáját, amit meccsen és edzés alatt egy hajpánttal fogat hátra.

Jellem: Olykor, kissé már nárcisztikus beszólásai „cseppnyi” egoizmusra utalnak mind külsejét, mind tehetségét értve. Tudja, hogy jól néz ki, hogy az iskolában sokan epednek utána, de egyikkel sem foglalkozik igazán. Szörnyen válogatós, s amit a legjobban utál, azok a határozatlan emberek. Néha megragadja az édes pofi, de amint az illető kinyitja a száját, már veszett ügy, hogy valaha is közelebb férkőzhet hozzá, ez főként a lányokra vonatkozik. Határozott, és ha a röplabdáról van szó, akkor a leg lelkesebb. Osztályának „menője”, az iskolában is kisebb hírnévnek örvend. Országos haverja a focicsapat kapitánya, aki egyben osztálytársa is, és főként vele jár el szórakozni.

Élettörténet: Apja a tipikus „mindent sportolok a haverokkal csak ne kelljen otthon lenni” típus, s munkájában sem egy lángelme, de nem is igazán kell ész oda, ahol dolgozik. Édesanyja kedves teremtés, aki elviseli férje, és most már fia minden hülyeségét. A sportszeretetet apja „nevelte” belé, amikor kisebb koréban elhordozta magával, szinte mindent kipróbált, de ami a legjobban megragadta, az a röplabda volt. Ha feszült volt valami miatt, csak elment egy pályára, s vörösre csapkodta kezét a kemény labdákkal, amiket a falhoz vágott. Ettől is lett kicsit vastag mindkét csuklója, de inkább csak férfiasabbá tette kezeit. Tanulóként nem első, de nem is fő célja a stréberkedés, a sportokat jobban szereti, és később is szeretne ezzel foglalkozni egy egyéb szakma megszerzése mellett. A második iskolai évében felbukkant egy új diáklány, mely úgyszint a röplabda virtuóza, s hamar meg is szerezte a kapitányi címet, azóta riválisává nőtte ki magát. Van egy nővére, aki már nem él velük, de nagyritkán meglátogatja a családot.

Hobby: röplabda, futás, szórakozás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Az iskola fiú röplabda csapatának kapitánya. Nem szereti a teljes keresztnevét, ezért bárkit ismer, azt kéri tőle, hogy csak Jay-nek szólítsa, még tanárainak is ezt „parancsolja”. Nem dohányzik, a sport számára az igazi feszültség levezető.

Engedélyezve: 2011. 02. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).