Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Eliza Day
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 23

Külső leírás: Középmagas természetű, gyönyörű nő. Ahogy egész teste is, arca is karcsú és törékeny, igazi mesebeli szépség. Dús gesztenyebarna haját általában hátratűzve hordja, mindig más féle kontyban, s ha kiereszti, hogy vállait és hátát cirógassák a fénylő tincsek, nincs olyan tekintet, amit ne tudna megragadni. Porcelán szépségű arcán csak ritkán látni sok sminket, szinte soha, csak a szemét szereti kiemelni, mely igaz önmagában is gyönyörű zafír ragyogású, de így még nagyobb hangsúlyt fektet rá. Ajkai akár a nyíló rózsa, s ha még ki is rúzsozza nagyritkán, akkor szinte tökéletes hasonmás. Előnyben részesíti a nőies ruhákat, amik még jobban kiemelik tökéletes alakját. Mindig egy nyakláncot hord, általában egy szív alakú kő medállal.

Jellem: Kedves, és törékeny a lelke is. Úgy érzi, hogy ő egy meg nem értett, ártatlan lány, aki csak szeretetre vágyik, de a média és az emberek csak a szépségét használják ki. Nem annyira büszke magára, pedig megtehetné, hisz külsejére egy rossz szót sem lehetne mondani. Mellkasában egy szerelemre vágyó szív dobog, mely az igazira vár, aki nem csak a külsőt veszi észre először, hanem szerény természetét, persze a bókokat is pironkodva, jólesőn fogadja a megfelelő mértékben.

Élettörténet: Már kislény korában is olyan volt, mint egy kisangyal, külsőleg és belsőleg egyaránt. Szőke fürtöcskékkel boldogan játszott a kertben a virágok között, dúdolgatott, cirógatta a szirmokat, s kedvencei a rózsák voltak mindig is. Gyönyörű virág, mely szárán védekezésképp tüskéket növeszt, de néha még ő is könnyen sebezhető, s letéphető. Szülei mindig odafigyeltek rá, gondoskodtak róla, sokat foglalkoztak vele, hisz egyke gyerek volt. De ez nem tartott sokáig. A szülők különleges munkakörbe kerültek, a nagyszülők nem foglalkozta vele úgy, ahogyan egy kisgyerekkel kéne, s egyre kevésbé kapta meg azt a szeretetet, amit egy gyermek igényelt volna, mindig csak távolból támogatták, s végül ebben nőtt fel, így alakult ki szeretetre vágyó éne.

Hobby: olvasás, séta a parkban, színházba járás.

Foglalkozás: fotómodell

Extrák: Csak egy bizonyos játékra készült.

Engedélyezve: 2011. 02. 04.

Módosítva: 2011. 04. 10. 20:57:15
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).