Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Hakushi Michinori
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 24

Külső leírás: Korához képest alacsony termetű férfi, sőt inkább fiúnak néz ki. Senki nem hinné el, hogy 24 elmúlt, sokszor a boltban, ha véletlenül alkoholt akar venni, mindig elkérik a személyijét. Épp ezért vág általában komolyabb arcot, melyet puha, dús barna hajkoronája ölel körbe, s néha eltakarva egy-egy tincs gyönyörű zöld szemeit, melyek szintén a komoly kinézethez társulva, egy keret nélküli szemüveg mögé bújnak. Arca finom vonalú, bőre sima és sápadtas. Ajkai teltek, és ha mosolyog, csak még szebb. Egyszerű ruhákat visel, inget, néhanap pólót, nem veti meg hidegebb időben a garbókat és kardigánokat sem. Teste karcsú, de kicsit sem törékeny. Izmai szálkásak, és pont olyanok, mint amilyennek lenniük kell. Ujjai kecsesek, talán kissé nőiesek, de ez betudható a sok krémnek, amivel minden nap akaratlanul is bekeni. Mikor dolgozik, fehér egyenruhát visel.

Jellem: Kedves és figyelmes, de ha kell „kemény kézzel” bánik az emberekkel. Persze ez csak a masszázsra érvényes. Szeret beszélgetni pácienseivel, persze csak akkor, hogy ha az kapó rá. Alkalmazkodó típus, pár szóból képes megfigyelni az embereket, és úgy viszonyul hozzájuk. Két kolléganőjével mindig jól kijön, főleg, hogy régebb óta ismerik egymást. Nem sok barátja van, általában régebbi, iskolai ismerősökkel szokott néha találkozni, amikor ráérnek. Magányos típus, jó memóriával, hisz a visszatérő vendégeket azonnal megjegyzi. Másságát már rég beismerte, még középiskolás korában, persze csak kevesen tudják, általában csak a legjobb baráti köre, nem szokta hangoztatni. Magányos típus, aki nem is keresi a társaságot, mindig őt találják meg, de nem bánja. Félénk természete sosem ad neki elég merszet ahhoz, hogy mások után „kutasson” vagy hogy túlságosan érdeklődjön valaki iránt.

Élettörténet: Apja orvos, anyja pedig ápolónőként dolgozik a mai napig. Viszonylag átlagos családban éltek azt leszámítva, hogy a szülők mindenben egészség és tisztaság mániások voltak. Michinorinak hajdanán volt egy nővére, aki akkor halt meg, mikor ő hét éves volt. Azóta saját lakásában is külön emlékpolc található a nővére számára, aki gyógy masszőr szeretett volna lenni, ugyan úgy, mint ő, hogy egyszer családi vállalkozást nyithassanak. Sajnos ezt nem érte meg, de Michi tovább küzdött azért, hogy testvére álmának egy részét teljesíthesse. Kitűnőként végezte az egyik orvosi egyetemen, ez után még egy éves szakmai tanulás következett gyakorlattal. Ez alatt sok barátot szerzett, többek közt két lányt, akikkel együtt alig egy éve megnyithatták magán vállalkozásukat. Az üzletük egészen jól virágzik, hiszen a sok ismerősnek és rokonaiknak hála, sokan látogatják őket akkor is, ha csak egyszer tévednek be. Szülei nagyon büszkék rá.

Hobby: olvasás. általában szaklapok, vagy romantikus regények lapozgatása, mellékesen pedig bármit.

Foglalkozás: Gyógy masszőr

Extrák: Mottója, hogy mindent mértékkel. Ez nála egyaránt vonatkozik az otthoni tisztaságra, saját magára. Szeret egészségesen élni, de olykor nem veti meg a gyorskajákat, ha például egy este barátaival szórakozik, és megéheznek egy picike alkoholizálás után. Ez persze nagyon ritkán történik meg, de ilyenkor is minden mértékkel tesz. Ritkán próbál ki új dolgokat, általában a megszokás híve, de sosem él monoton életet.

Engedélyezve: 2011. 01. 31.

Módosítva: 2011. 01. 31. 12:03:32
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).