Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mairtin Eddols
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: Sudár fiatalember, magas, éppen eléggé izmos, helyes arcú. Ruhája mindig környezetének megfelelő. Kissé talán lazább a stílusa, akkor is ha elegánsabbnak kell lenni, de ez még elnézhető neki. Általában inget visel mindenhol, ha dolgozik, erre rájön még egy mellény és egy zeke. A sapka és az ujjatlan kesztyű, elhagyhatatlan ruhatárából, ami elég szűkös. Sötétbarna, szinte már fekete tincsek ölelik körbe a jó vágású arcot, amit gyakran díszít mosoly, esetekben vigyor. Barna szemei élénken csillognak, főleg ha meglát egy szép lányt, vagy éppen egy csínye sül el jól.

Jellem: Egy igazán virgonc fiú, aki néha gyerekes, ezért is hívják sokan csak „kölyök”-nek. Vicces, vidám természet, akit szinte lehetetlen nem szeretni. Kora ellenére nagyon jó „sofőr”, mintha csak pelenkás kora óta gyakorolná. A munkaadóival tisztelettudó, mintha a jó modor mintaképe lenne. Ír származása alig észrevehető, külsejében alig, viszont néha öltözködésében annál inkább. Az angolt szinte anyanyelvi szinten beszéli, ezért sokaknak néha fel sem tűnik, hogy Ő ír. Körében a lányok odavannak érte, ő sem rest olykor egyszerű flörttel visszavágni, de mióta kissé megkomolyodott, nem kezd komolyabban senkivel.

Élettörténet: Egy szegény ír családban nőtt fel, egyke gyerekként, ahol apja szintén kocsisként tartotta el a családot. Fiát így hamar megtanította minden tudására, aki élvezte is a dolgot, így gyorsan el tudta sajátítani minden csínját. Lurkóként újságkihordásból segített otthon, és magának, főként mikor anyja újra terhes lett. Sokszor tervezgette, hogy vándor életbe vág, csak hogy ezzel is könnyítse saját helyzetét, de anyja szeretete és aggódása mindig visszatartotta. Egy nap a rég látott – azaz sosem látott – nagymama egy levél által bukkant fel, hogy érdeklődjön a család felől. A nagymama Angliában él azóta, és unokáját szerette volna látni. A fiú kapott az alkalmon, összeszedte mindenét, és útnak indult. A nagymama kedvesen fogadta, segített neki és eltartotta amíg munkát nem talált. Megtanította helyesen írni és olvasni (angolul). Nemes családok kocsisaként dolgozik, ahol jól megfizetik, és szállást is kap, ezzel is eltartva magát. Amit nélkülözni tud, azt hazaküldi szüleinek, gyakran ír nekik levelet is, olykor meglátogatja a segítő nagymamát is. Ifjonc korában már volt pár kis afférja, de az a fiatal kori kíváncsiságát elégítette ki, nem volt még igazán szerelmes, ezért nem is kezd azóta hölgyekkel.

Hobby: Olykor esténként kocsmában cimborázni, sétálni, lovagolni (ha lehetséges), apró csínyeket űzni.

Foglalkozás: kocsis

Extrák: Néha, ha nem tud aludni, vagy épp a kocsmában részegedtek már le a cimborái, a városban sétálgat, ha még unatkozik is, akkor a kuplerájok mellett beszélget a „hölgyekkel”. Viszonylag ritkán szokott dohányozni. Történelmi szerepjátékra.

Engedélyezve: 2011. 01. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).