Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Diabolus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: haaaani

Kor: Több ezer éves

Külső leírás: Maga a megtestesített gonosz, türkizkék szemei ridegséggel teli, ha valakire rá nézz szinte megfagy. Sötét rövid fekete haja rakoncátlanul lóg bele szemébe. Átlagnál fehérebb bőre van. Arca fiatalos. Sötét ruhákban jár, amik szabadon hagyják felső testét, ami szépen kidolgozott. Jobb fülében található egy fülbevaló. Nyakláncán az ördög jele található. Tetoválás díszíti testét.

Jellem: Maga az ördög, de szó szerint, aki kegyetlenségéről, és gonoszságáról híres, és ez így is igaz. Könnyedén büntet, akár embert, démont, angyalt. Az egoja hatalmas, de nem is lehet mást várni a pokol urától. Még is ő az, aki ellenmert állni Istennek. Szeret parancsolgatni. Imád lustulni, és édességet zabálni. Pihe puha ágyak, és sok alvás, megvesz értük. Sokat viccelődik. Fura tulajdonságok, de ezek teszik különlegessé. A gyilkolás és a sötétség mellett vannak benne jó dolgok is . Maga az ördög is vágyik szeretetre, és ezt ő is érzi magában. Vágyakozik, de tudja jól ki fogadná el maga mellett a gonoszt?....senki vagy talán még is. A fényt keresi a másikban, bár az ő szíve sem sötét. Menekülhetett volna sorsától, de nem tette, eleget tett egy parancsnak, ami teljesen megváltoztatta az életét.

Élettörténet: Bibilia, történelem stb....Isten letaszította az ördögöt, mert fellázadt. Mindenhol ez hangzik....pedig nem így volt. Diabolus, angyal volt és hűen szolgálta Istent, szerette az embereket, és társait. Egy parancsot kapott maga az úrtól. " Légy te, aki elárulsz, és fellázadsz ellenem. Légy te, aki a fény ellentétéjét a sötétséget megalkotod. Légy te, aki olyan hatalommal bírsz, mint én, és fordítsd ellenem. Diabolus, légy te, mert te vagy erre a legalkalmasabb. Hiszen te mindenkinél jobban szeretsz, és te vagy aki a legjobban hisz bennem. " Diabolus, nem kérdezett, csak egy igent mondott. A mai napig nem tudja, miért kapta ezt a feladatot, de mielőtt fellázadt Isten azt mondta neki, hogy megfogja tudni. Azóta ő lett a pokol ura. Kegyetlen démonok feje. Ki mind az emberek, és angyalokat öli.

Hobby: Sok rágcsálnivaló. Sok lustulás, és alvás. Gyilkolás, sex.

Foglalkozás: A pokol ura.

Extrák: Nem tudja senki, hogy Isten parancsait követi. Lelke nem lett sötét, hiszen Isten utasítását követi. De senki nem panaszkodhat, hiszen nála senki sem lehetne jobb, senki nem tudná kegyetlenebbül játszani az ördögöt. Ereje olyan, mint Istené csak ős a sötétséget uralja. Diabolus latin eredetű jelentése: ördög. Hasonló nevei: Lucifer, Sátán, Diablo ....stb

Engedélyezve: 2011. 01. 31.

Módosítva: 2011. 01. 30. 23:56:47
Módosította: haaaani

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).