Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Venäläinen Aimo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 28

Külső leírás: Világosszőke, tépett hajába természetes mód olvad bele pár világosbarna tincs, amelyeket hátul hosszabbra hagyott nőni. Szemei szénfeketék, amelyek kiemelik fehér bőrét, anyjától örökölt, lányosan telt ajkait. Szereti az elegáns és egyben kényelmes ruhákat, szereti a hűvös időjárást, viszont 30 fokon már szinte szenved a melegtől, így jobbára kerüli a föld meleg pontjait. Magassága átlagos, bár 176 cm-ével talán kicsit alacsonynak tűnhet, hiszen a szakmájában általában “óriások” dolgoznak.

Jellem: Szakmai beceneve: Játékos. Ez a becenév nagyjából le is fedi gondolkodásmódját: bár megbízható a munkájában, semmit nem vesz hagyományos értelemben véve komolyan, számára minden egyes megbízás egy újabb próbatétel, egy játék, amelyet meg kell nyernie. Viszont mivel utál veszteni és fanatikus bizonyítási vággyal rendelkezik, ha egy “játszmába” belekezd, akkor csak két dolog állíthatja meg: a képzeletbeli célvonal és a halál. Roppant intelligens, ha a szakmájáról van szó, viszont elég érzéketlen, már-már esetlenül lökött tud lenni olyan dolgokban, amikhez nem ért. Egy hasonlattal élve ő az a fickó, aki fél perc alatt megfejt egy komplex rejtjel-rendszert, de képes három órán keresztül elszerencsétlenkedni egy konzerves kaja elkészítésével. Hétköznapokon többnyire olvasni szokott, valamint stratégiai játékokat játszik, néha tervez. Ezen kívül, ha lehet, hetente egyszer felkeresi mostohaanyját, valamint minden hónapban egyszer kilátogat apja és anyja sírjához. Ha valamilyen ügye elakad, vagy félresikerül, mindig Rovaniemi közelében levő házába vonul vissza elmélkedni. Néha piszokmód “skót” tud lenni.

Élettörténet: Finnország havas északi vidékén látta meg a napvilágot egy kis házikóban. Bár a szülei nem tervezték az otthoni szülést, a kis Aimo úgy döntött, korábban örvendezteti meg a fiatal párt, és épp nyaralásuk közepette lepte meg őket. Sajnos e kis akaratlan manővere anyja halálát okozta. Ennek ellenére nem kellett csonka családban, esetleg megvetettként felnőnie. Apja egyetlen fiaként mindig vigyázott rá, amennyire munkája engedte, valamint hamarosan újabb szerelemre akadt, s elvette az akkor másfél éves Aimo nevelőnőjét, így ismét teljes volt a család. Aimo a mai napig tartja kapcsolatot nevelőanyjával és anyjaként tekint a nőre, megbízik benne, és értékes kincsként fontolja meg annak tanácsait. * Apja szintén biztonságtechnikával foglalkozott, de ő kifejezetten állami megbízásokra specializálódott, és az aktuális finn kormányfők védelmét látta el egészen addig, míg két éve egy akció során az életét vesztette. * Aimo már fiatalon, hála apja nyüstölésének, megkedvelte a logikai játékokat, és nagy tehetséggel oldott meg korához képest nehéz feladatokat. Az iskolában is jobbára a reál tárgyakból volt erős, és bár szerette a humán tárgyakat is, mindig meggyűlt a baja elvontságukkal. A középiskola elvégzése után az egyetemen nemzetvédelmi tanulmányokat hallgatott, közben pedig apja módszeresen nekilátott kiképezni, és átadni a szakmában szerzett tapasztalatait. Később magával is vitte némelyik útjára. Itt az egyetemen ébredt rá, hogy szexuálisan a saját neméhez vonzódik, s végül emiatt nem állt be ő is az állam alkalmazásába, helyette saját magánvállalkozást indított. Nem akarta, hogy negatív megkülönböztetést kelljen elviselnie szexuális beállítottsága miatt az állami kötelékben. Emiatt némi súrlódás támadt közte, és apja között, hiszen apjával ellentétben Aimot nem nagyon hatotta meg, ha kétes hírnevű ügyfelek védelmét kellett megszerveznie. Apja halála után azonban az iránta érzett tisztelete jeléül egy évig nem vállalt kétes ügyeket. Vállalkozása azonban él és virul, és lassan utoléri apja hírnevét.

Hobby: a munkáján kívül stratégiai játékokkal való játék, valamint technikai eszközök tervezése, valamint gyűjti az aranyos chibi -plüssállatka figurákat, minél nagyobb a szeme a kis plüssnek, annál aranyosabb, és otthagyhatatlanabb a számára a darab

Foglalkozás: Biztonságtechnikai szakember

Extrák: Imádja a finn metálbandákat, ha teheti, előnyben részesíti az ő védelmük megszervezését egy-egy koncerten, még ha ez a szakmában piszlicsáré melónak is számít. Hülye lenne nemet mondani, ingyen mehet koncertre, és még VIP helye is van, ahol nem nyomorgatják össze, mint biztonságtechnikai főnököt. * A finnen kívül kiválóan beszél angolul, valamint anyja tiszteletére megtanult vietnámiul is. Vágya megtanulni a világ nyelveiből, amennyit csak lehet, nemrég kezdett olaszul és magyarul tanulni. Egyszer nekiállt az orosznak is, de idő hiányában egy fél év után abbahagyta. * Anyja vietnámi származású volt, apja pedig finn. * Irtózik a melegtől, nem is bírja, iszonyat könnyen kap hőgutát. * Az egyetlen dolog, amiért a munkáján kívül felelősséget képes vállalni, egy borostyánarália, amely elég igénytelen ahhoz, hogy túlélje hosszú távolléteit, és a ritkán felfogadott bejárónőt. (Nem szereti őket, csak végszükség esetén foglalkoztat bárkit is, cserében igen pedánsan rendet tart, csak akkor van kisebb rumli, ha hosszabb ideig marad otthon) * Imádja az ünnepeket, amelyeket mindig mostohaanyjával tölt. * Ha rossz kedve van, hajlamos mindenkivel összefeküdni, de valójában nehezen enged bárkit is maga közelébe, és idegesíti, ha lógnak a nyakán, ezért nincs normális párkapcsolata.

Engedélyezve: 2011. 01. 31.
2022. 06. 06.

Módosítva: 2022. 06. 06. 01:17:54
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).